Květáková se sýrovými krutony

Recept najdete zde: Vyzkoušeno: Květáková polévka se sýrovými krutony


„Moc mi chutnala, sýr a krutony jí dělají hustší a vydatnější. Polévka je jemná a krémová.“

„Do dneška jsem si byla jistá, že nejlepší květákovou polévku dělám já. Není to pravda. Tento recept je mnohem lepší.“

„Sýrové krutony nemají chybu! Ve spojení s květákovou polévkou jsou naprosto skvělé! Líbí se mi rychlost a jednoduchost receptu. Díky směsi Bonduelle bylo vše rychlé a snadné, žádná práce s očištěním zeleniny.“

„Květáková polévka patří mezi moje oblíbené polévky, takže všechny její podoby, které jsou dobré, mám ráda!“

„Květáková směs Bonduelle mne potěšila, určitě si jí koupím. Dva recepty, které jsme s ní uvařili mi moc chutnaly, myslím, že je to dobrý nápad mít směs připravenou v mrazáku a použít ji, když mám na polévky chuť!“


Zelená polévka s mandlemi a slaninou

Recept najdete zde: Vyzkoušeno: Zelená polévka s mandlemi a slaninou


„Moc mi chutnala kombinace slaniny a mandlí. Polévka dostala díky těmto ingrediencím super chuť. Směs zelené zeleniny je na polévku výborná!“

„Použili jsme na recept směs Bonduelle s cuketkou, zelenou fazolkou a hráškem. Je to taková spíš česká verze s pórkem a slaninou. Je to vydatná a moc dobrá polévka.“

„Výborná polévka – muži by nepohrdli.“

„Mandle a slanina jsou příjemným oživením. Bonduelle zelenina pro polévky je báječná.“

„Za mne nejlepší polévka – výborná chuť slaniny, mandlí a pórku dochutila celkově polévku.“

„Když nevíte co uvařit, ingredience do této polévky máte doma vždy po ruce. Polévka je zdravá a bude chutnat i manželovi.“


Dýňová polévka s olivovými krutony

Recept najdete zde: Vyzkoušeno: Dýňová polévka s olivovými krutony


„Velmi zajímavá a netradiční chuť. Krémová konzistence, skvěle ochucená rozmarýnem.“

„Nepoznala bych na chuti, že byla z mražené zeleniny, moc dobrá.“

„Tato polévka byla hustější, vynikla zde chuť rozmarýnu a česneku – za mně výborná.“

„Tato polévka má u mne 2. místo. Bohatá chuť dýní, krásně doplněná rozmarýnem a dýňovým olejem a olivovými krutony. Výborný a rychlý recept.“

Vyzkoušejte stejně jako my, novinku Bonduelle Cream Soup, balíček zeleninové směsi, ze kterého vykouzlíte lahodný pokrm během pár chvil. Tyto polévkové směsi obsahují již opracovanou a naporcovanou mraženou zeleninu, která si díky rychlému šokovému zamrazení udržela stejně vysoký obsah vitamínů a minerálů, který měla ve chvíli sklizně ve své nejvyšší zralosti. S Bonduelle díky třem variantám hravě připravíte květákovou, dýňovou nebo zelenou krémovou polévku. Základ pro poslední zmíněnou polévku tvoří cuketa, hrášek, fazolové lusky a brokolice. Pochutnejte si na skvělých zeleninových krémech. Zeleninovou polévkovou směs Bonduelle stačí přidat do vody či bujón, pár minut povařit, rozmixovat a pak si už jen vychutnávat chvíle klidu.

Více na BONDUELLE.CZ

 

Reklama