Jahlova-kase-s-rozinkami-skorici-a-orisky.jpgFoto: myjsmebio.cz

Budete potřebovat:

  • 80 g jáhel
  • med
  • rozinky
  • oříšky (vlašské nebo lískové)
  • skořice

Postup:

Jáhly spařte horkou vodou, abyste je zbavili hořkostí, a uvařte ve vodě v poměru přibližně 1:3 do kašovité konzistence. Vaření trvá zhruba půl hodinky. Ke kaši přidejte rozinky, oblíbené oříšky, skořici a dle chuti doslaďte medem. Na závěr ozdobte například kouskem jablka a podávejte.

Máme pro vás tipy i na další kaše:

Snídaňová ovocná kaše z kaki a avokáda

61a3ff600b045image.png
Foto: nejkaki.cz

Ovesná kaše s ovocem

22.jpg (70 KB)

Foto: Alena Kolaříková

Tvarohový mugcake

33.png (678 KB)

Foto: archiv redakce

Reklama