Pokud jde o užívání si života, byli Italové vždycky o krok napřed – s lehkou a zdravou kuchyní, v níž se tím nejušlechtilejším způsobem snoubí radost ze života a vrcholné kulinářské požitky. Díky profesionálním nápadům, jako je pec na pizzu s kamennou pečicí deskou, indukční nádobí nebo speciální nože, se nyní italský šarm a chuť natrvalo zabydlí právě ve Vaší kuchyni. Buon appetito! Zahájení prodeje v týdnu od 13.července 2009.
Hrnec (exkluzivní edice nádobí pro indukční vaření)
Pro všechny druhy sporáků, včetně indukčních.- Z ušlechtilé oceli 18/10. Vícevrstvé, obzvlášť silné sendvičové dno z hliníku a oceli optimálně udržuje teplo a rovnoměrně ho distribuuje. Ucha s povrchovou vrstvou ze žáruvzdorného a protiskluzového silikonu.
- S výlevným okrajem a místem pro odkládání vařečky. Poklička s otvory pro unikání páry a cezení – třeba těstovin. Objem 4 l. Záruka 10 let.
- Cena: asi 1.000 Kč.
- V nabídce i další hrnce, kastrol a pánve. Navazuje na nabídku ze září 2008.
Pec na pizzu s kamennou pečicí deskou
S kamennou pečicí deskou, aby byla pizza výjimečně křupavá. Typickou křupavost lze totiž dosáhnout pouze na desce s porézním povrchem. Pizza se peče přímo na podkladu, který akumuluje teplo, přebytečná vlhkost je pohlcena kamenným povrchem a těstový základ získá vynikající křupavou kůrčičku, zatímco vršek pizzy zůstane šťavnatý. Vhodná na pizzu domácí výroby i na mraženou pizzu.- 1 000 W. Záruka tři roky. Cena: asi 2.300 K
Etažér na pizzu
Tři pečicí plechy s nepřilnavou vrstvou. V horkovzdušné troubě můžete péct tři pizzy zároveň. Žáruvzdorné do 230°C. Průměr jednoho plechu 29 cm. Konstrukci lze složit.- Cena: asi 400 Kč
Krájecí prkénko se záchytnou miskou
Dvě přihrádky pro snadné oddělení krájených potravin od odpadu. Krájecí prkénko z masivního olejovaného bukového dřeva. S drážkou na zachycení šťávy a vodicí drážkou na spodní straně, která zabraňuje sklouzávání a umožňuje snadné otáčení prkénka na misce. Záchytná miska se dvěma přihrádkami – z kvalitního bílého plastu. Průměr 26 cm.- Cena: asi 550 Kč
Kuchyňské nože
S oboustranně broušenými kónickými čepelemi – extrémně ostré. Odborníci na maso, ryby a zeleninu. Čepele z chrom-molybden-vanadiové oceli jsou obzvláště tvrdé a ostré: Ergonomicky tvarované duté rukojeti jsou z ušlechtilé oceli 18/10. Lze mýt v myčce.- Cena za víceúčelový nůž: asi 250 Kč
- Cena za filetovací nůž: asi 250 Kč
- Cena za šéfkuchařský nůž: asi 300 Kč
Struhadlo na parmezán
Válec s extra ostrými čepelemi z ušlechtilé oceli 18/10. Lze mýt v myčce- Cena: asi 300 Kč
Nový komentář
Komentáře
pizzu si peču v domácí pekárně,je výborná a nedávno jsem měla konečně tiramisu.
Teď jsem upekla pizzu podle červnového apetitu v normální troubě a byla super.
tak pícka na pizzu je jasná!!! Na tu se těším
Z obchodu TCHIBO si kupuji spoustu věcí.Mají kvalitní zboží a ceny přijatelné.Určitě si opět něco koupím.Hodně nakupuji v Německu příjde to tam levněji.

moc hezké,hned bych si něco vybrala.
Jejda, nože, nesmím ukázat manželovi, už by je chtěl.Je na nože, jako posedlý, co jich máme, ale pořád kupuje další