Více o celé akci si můžete přečíst v našem úvodním článku z akce: 

Na akci se sešly naše uživatelky a také pozvané influencerky. Všechny jsme požádali o hodnocení jednotlivých grilovaných pokrmů, které si nyní můžete přečíst. Budeme rádi, když vás naše menu zaujme a také si ho vyzkoušíte.

Naše menu se skládalo ze tří chodů, což byly špízy s tofu, grilovaná vinná klobása s opečenými brambory a cibulkou a na závěr marinovaná krkovička s bylinkami se zeleninovými saláty.

Jak hodnotí účastníci grilovací párty špízy s tofu?

64e750f73f9d2obrazek.jpg
Foto: Michal Protivanský

Prvním pokrmem byl špíz s tofu, ten jsme připravili také pro vegetariány a vegany. Hlavní surovinou bylo oblíbené tofu privátní značky Kauflandu K-Take it veggie. Ingrediencemi špízu bylo tofu, houby, jarní cibulka a pomeranč, vše marinované v asijské omáčce. Setkal se s vřelým přijetím, pochutnali si i ti, kteří tofu moc nejí pro jeho nevýraznou chuť. V kombinaci s výraznými asijskými omáčkami, které byly základem marinády, byl tento špíz opravdu velmi dobrý.

64ec90893b4e8obrazek.jpg
Foto: Michal Protivanský

64e74e0ba2404obrazek.jpgPro mě byl špíz s tofu zajímavé spojení chutí. Pomeranč to celé „rozsvítil“. Fakt mě to překvapilo, moje sestra je vegetariánka, určitě jí to doporučím.

64e74e10281c6obrazek.jpgŠpíz mě mile překvapil, a to nejen chutí, ale také tím, že byl šťavnatý a všechny ingredience do sebe zapadly. Dala bych si ho ráda znovu.

64e74e15337dfobrazek.jpgTofu normálně moc nejím, ale v této kombinaci, jak byl špíz poskládaný, mu musím vyseknout poklonu!

64e74e1b4694bobrazek.jpgPřekvapivě mi tofu v kombinaci s ovocem a zeleninou moc chutnalo. Špíz byl výborný a myslím, že jsem díky tomu vzala tofu na milost – ráda si ho dám znovu.

64e74e21a9f1cobrazek.jpgŠpíz s tofu mi chutnal, ale maso je maso… takže mohu doporučit, ale já mám raději maso.

64e74e273ee20obrazek.jpgŠpíz s tofu byl vynikající! Klidně bych jich snědla třeba pět! Svěží exotická chuť, mám moc ráda asijská jídla a toto dochucení nemělo chybu.

64e74e2c9a905obrazek.jpgTofu normálně nekupuji, zdá se mi vždy bez chuti, ale takto upravené bylo velmi chutné.

64e74e31cc5cbobrazek.jpgTofu mám ráda, protože jím maso jen někdy, je to pro mě alternativa. V této podobě jako bylo na špízu, mě nadchlo, musím si napsat recept.

64e74e37e3415obrazek.jpgMyslím, že celé grilování – tedy jednotlivé chody byly inspirativní a začátek s tofu mě příjemně nastartoval.

64e74e3d56066obrazek.jpgŠpíz s tofu má ode mě jedničku!

Jak hodnotí účastníci grilovanou grilovací párty vinnou klobásu od K-Mistři od fochu z Modletic!?

64e7513a48345obrazek.jpg
Foto: Michal Protivanský

Hlavním chodem byla vinná klobása, která je stálicí grilovací sezóny. Také ji máte rádi? Jedná se o tradiční pokrm, který bychom klidně jedli po celý rok. Vinná klobása na grilu je skvělá. My jsme ji zkombinovali s opečenými vařenými bramborami a s opečenou cibulí. Báječná jednoduchá kombinace, nic složitého. Jak účastníkům naší akce chutnala z grilu?

64ec90d868da6obrazek.jpg
Foto: Michal Protivanský

64e74e83f04b6obrazek.jpgVinná klobása nakrájená na kousky spolu s opečenými brambůrky mi chutnala moc. Nenapadlo by mě ji takto nakrájet a zkombinovat, přitom je to jednoduché, a tak dobré! Určitě to doma vyzkoušíme a myslím, že to bude jedno z našich dalších oblíbených jídel.

64e74ea2020b8obrazek.jpgVyvážená chuť. Klobása chutnala přesně tak, jak si jí pamatuji. Myslím, že je to bezva nápad, vinnou klobásu zařadit do grilování.

64e74ea85a4ddobrazek.jpgZa mě jednoznačně chutná kombinace vinné klobásy a opečených brambor spolu s cibulkou.

64e74eb0c85c9obrazek.jpgVinnou klobásu mám ráda v různých kombinacích, ale grilovaná, pokrájená s opečeným bramborem a cibulkou neměla chybu. Dala jsem si k ní tatarskou omáčku, která také chutnala velmi dobře.

64e74eb5974adobrazek.jpgTakto upravená vinná klobása byla pro mě nejlepším chodem. Stačila menší porce a krásně mě zasytila. Samotná chuť klobásy z grilu nemá chybu.

64e74ebb5a491obrazek.jpgS bramborem z grilu byla luxusní. Obecně vinnou klobásu mám ráda a tahle byla opravdu povedená. Dávám 10/10!

64e74ec5525ebobrazek.jpgVinná klobása grilovaná jako šnek jen tak na grilu byla famózní. Doma ji pečeme v troubě, ale takto upravená je moc dobrá.

64e74ecd4e369obrazek.jpgVinnou klobásu letos grilujeme, mají ji rádi děti i my dospělí. Nedávno jsme měli návštěvu a nabídli jsme jim právě tento pokrm. Všichni byli nadšení. Tahle kombinace s bramborami, které se také dají grilovat, je bezva nápad. Moc mi to chutnalo.

64e74ed58b65dobrazek.jpgVinnou klobásu s bramborami a cibulkou hodnotím pozitivně. Jen jsem to viděla v misce a už se mi sbíhaly sliny.

64e74edadf396obrazek.jpgMám ráda pikantní chutě a při grilování je vyhledávám, nicméně klasická chuť vinné klobásy je super. Ráda jsem ji vyzkoušela.

Jak hodnotí účastníci grilovací párty marinovanou krkovičku od K-Mistři od fochu z Modletic! s bylinkami?

64e7518325463obrazek.jpg
Foto: Michal Protivanský

Třetí chod v podobě grilované krkovičky v bylinkové marinádě si nemohl nechat ujít žádný z milovníků klasické masité grilovačky. Ochutnali jsme šťavnatou krkovičku z Kauflandu značky K-Mistři od fochu z Modletic! Byla krásně čerstvá, měkká, šťavnatá a voňavá. K masu jsme si dali salát z červené řepy s kozím měkkým sýrem a salát řeckého typu. Kdo chtěl, mohl přidat také pečivo. Jak účastníkům grilovací párty chutnala?

64ec9160d804fobrazek.jpg
Foto: Michal Protivanský

64e750781d311obrazek.jpgGrilovaná krkovička byla křehká, libová, dobře propečená, ale nevysušená. Rozmarýn dodal masu moc dobrou chuť. Velmi se k tomu hodil salát z červené řepy s kozím sýrem. Opravdu jsem si pochutnal.

64e7508320b64obrazek.jpgKrkovička byla dobře dochucená, měkká a šťavnatá. Ani jsem nepoužila žádné dochucování, protože jemná chuť bylinek a samotného čerstvého grilovaného masa byla dokonalá.

64e750897c4ebobrazek.jpgMaso bylo hezky šťavnaté, s vůní bylinek a spolu se zeleninovými saláty to byla boží kombinace přílohy a masa. Maso kupuji v Kauflandu často, protože je dobré a čerstvé (od teď si tam občas koupím i vinnou klobásu).

64e7508beae60obrazek.jpgKrkovička je klasika, kterou doma máme moc rádi. Jednoduché ochucení bylinkami je lepší než vrstvy grilovacího koření. Jednoduchá chuť je nejlepší. Struktura masa byla moc příjemná, celkově tento chod hodnotím jako chutný a dobrý.

64e7508f2a334obrazek.jpgKrkovičku jsem si dala v kombinaci se salátem z červené řepy a kozím sýrem. Rozmarýn a tymián s masem dokonale ladily a jako závěr grilování to bylo skvělé. Byla jsem spokojená.

64e7509244e88obrazek.jpgMám ráda maso, takže pro mě grilovaná krkovička, která byla hodně libová byla přímo excelentní. Míchaný salát s olivami se k masu moc hodil, celé to bylo skvělé.

Děkujeme účastníkům naší oblíbené grilovací párty za hodnocení. Akce se velmi povedla a jak potvrzují recenze, vše bylo výtečné. Pokud tedy budete grilovat – léto ještě nekončí, budeme rádi, když vyzkoušíte naše tipy, které jsme pro vás zpracovali ve spolupráci s Kauflandem a jejich privátními značkami K-Mistři od fochu z Modletic! a K-Take it veggie.

64e751e80a869obrazek.jpg
Foto: Michal Protivanský

Co se týká alkoholických nápojů, které patří k létu, měli jsme možnost ochutnat nová prosecca VOSCARINI, jež také najdete v Kauflandu. Těšte se na recenze testerek, moc jim chutnala. Ty jsme si nechali pro příští článek, protože prosecco je tak oblíbené, že si zaslouží další prostor.

64ec91b8eabcfblobid0.jpg
Foto: Michal Protivanský

Naše články s inspirací na chutné dobroty, které stojí za to grilovat: