Více o celé akci si můžete přečíst v našem úvodním článku z akce:
Na akci se sešly naše uživatelky a také pozvané influencerky. Všechny jsme požádali o hodnocení jednotlivých grilovaných pokrmů, které si nyní můžete přečíst. Budeme rádi, když vás naše menu zaujme a také si ho vyzkoušíte.
Naše menu se skládalo ze tří chodů, což byly špízy s tofu, grilovaná vinná klobása s opečenými brambory a cibulkou a na závěr marinovaná krkovička s bylinkami se zeleninovými saláty.
Jak hodnotí účastníci grilovací párty špízy s tofu?
Foto: Michal Protivanský
Prvním pokrmem byl špíz s tofu, ten jsme připravili také pro vegetariány a vegany. Hlavní surovinou bylo oblíbené tofu privátní značky Kauflandu K-Take it veggie. Ingrediencemi špízu bylo tofu, houby, jarní cibulka a pomeranč, vše marinované v asijské omáčce. Setkal se s vřelým přijetím, pochutnali si i ti, kteří tofu moc nejí pro jeho nevýraznou chuť. V kombinaci s výraznými asijskými omáčkami, které byly základem marinády, byl tento špíz opravdu velmi dobrý.
Foto: Michal Protivanský
Pro mě byl špíz s tofu zajímavé spojení chutí. Pomeranč to celé „rozsvítil“. Fakt mě to překvapilo, moje sestra je vegetariánka, určitě jí to doporučím.
Špíz mě mile překvapil, a to nejen chutí, ale také tím, že byl šťavnatý a všechny ingredience do sebe zapadly. Dala bych si ho ráda znovu.
Tofu normálně moc nejím, ale v této kombinaci, jak byl špíz poskládaný, mu musím vyseknout poklonu!
Překvapivě mi tofu v kombinaci s ovocem a zeleninou moc chutnalo. Špíz byl výborný a myslím, že jsem díky tomu vzala tofu na milost – ráda si ho dám znovu.
Špíz s tofu mi chutnal, ale maso je maso… takže mohu doporučit, ale já mám raději maso.
Špíz s tofu byl vynikající! Klidně bych jich snědla třeba pět! Svěží exotická chuť, mám moc ráda asijská jídla a toto dochucení nemělo chybu.
Tofu normálně nekupuji, zdá se mi vždy bez chuti, ale takto upravené bylo velmi chutné.
Tofu mám ráda, protože jím maso jen někdy, je to pro mě alternativa. V této podobě jako bylo na špízu, mě nadchlo, musím si napsat recept.
Myslím, že celé grilování – tedy jednotlivé chody byly inspirativní a začátek s tofu mě příjemně nastartoval.
Špíz s tofu má ode mě jedničku!
Jak hodnotí účastníci grilovanou grilovací párty vinnou klobásu od K-Mistři od fochu z Modletic!?
Foto: Michal Protivanský
Hlavním chodem byla vinná klobása, která je stálicí grilovací sezóny. Také ji máte rádi? Jedná se o tradiční pokrm, který bychom klidně jedli po celý rok. Vinná klobása na grilu je skvělá. My jsme ji zkombinovali s opečenými vařenými bramborami a s opečenou cibulí. Báječná jednoduchá kombinace, nic složitého. Jak účastníkům naší akce chutnala z grilu?
Foto: Michal Protivanský
Vinná klobása nakrájená na kousky spolu s opečenými brambůrky mi chutnala moc. Nenapadlo by mě ji takto nakrájet a zkombinovat, přitom je to jednoduché, a tak dobré! Určitě to doma vyzkoušíme a myslím, že to bude jedno z našich dalších oblíbených jídel.
Vyvážená chuť. Klobása chutnala přesně tak, jak si jí pamatuji. Myslím, že je to bezva nápad, vinnou klobásu zařadit do grilování.
Za mě jednoznačně chutná kombinace vinné klobásy a opečených brambor spolu s cibulkou.
Vinnou klobásu mám ráda v různých kombinacích, ale grilovaná, pokrájená s opečeným bramborem a cibulkou neměla chybu. Dala jsem si k ní tatarskou omáčku, která také chutnala velmi dobře.
Takto upravená vinná klobása byla pro mě nejlepším chodem. Stačila menší porce a krásně mě zasytila. Samotná chuť klobásy z grilu nemá chybu.
S bramborem z grilu byla luxusní. Obecně vinnou klobásu mám ráda a tahle byla opravdu povedená. Dávám 10/10!
Vinná klobása grilovaná jako šnek jen tak na grilu byla famózní. Doma ji pečeme v troubě, ale takto upravená je moc dobrá.
Vinnou klobásu letos grilujeme, mají ji rádi děti i my dospělí. Nedávno jsme měli návštěvu a nabídli jsme jim právě tento pokrm. Všichni byli nadšení. Tahle kombinace s bramborami, které se také dají grilovat, je bezva nápad. Moc mi to chutnalo.
Vinnou klobásu s bramborami a cibulkou hodnotím pozitivně. Jen jsem to viděla v misce a už se mi sbíhaly sliny.
Mám ráda pikantní chutě a při grilování je vyhledávám, nicméně klasická chuť vinné klobásy je super. Ráda jsem ji vyzkoušela.
Jak hodnotí účastníci grilovací párty marinovanou krkovičku od K-Mistři od fochu z Modletic! s bylinkami?
Foto: Michal Protivanský
Třetí chod v podobě grilované krkovičky v bylinkové marinádě si nemohl nechat ujít žádný z milovníků klasické masité grilovačky. Ochutnali jsme šťavnatou krkovičku z Kauflandu značky K-Mistři od fochu z Modletic! Byla krásně čerstvá, měkká, šťavnatá a voňavá. K masu jsme si dali salát z červené řepy s kozím měkkým sýrem a salát řeckého typu. Kdo chtěl, mohl přidat také pečivo. Jak účastníkům grilovací párty chutnala?
Foto: Michal Protivanský
Grilovaná krkovička byla křehká, libová, dobře propečená, ale nevysušená. Rozmarýn dodal masu moc dobrou chuť. Velmi se k tomu hodil salát z červené řepy s kozím sýrem. Opravdu jsem si pochutnal.
Krkovička byla dobře dochucená, měkká a šťavnatá. Ani jsem nepoužila žádné dochucování, protože jemná chuť bylinek a samotného čerstvého grilovaného masa byla dokonalá.
Maso bylo hezky šťavnaté, s vůní bylinek a spolu se zeleninovými saláty to byla boží kombinace přílohy a masa. Maso kupuji v Kauflandu často, protože je dobré a čerstvé (od teď si tam občas koupím i vinnou klobásu).
Krkovička je klasika, kterou doma máme moc rádi. Jednoduché ochucení bylinkami je lepší než vrstvy grilovacího koření. Jednoduchá chuť je nejlepší. Struktura masa byla moc příjemná, celkově tento chod hodnotím jako chutný a dobrý.
Krkovičku jsem si dala v kombinaci se salátem z červené řepy a kozím sýrem. Rozmarýn a tymián s masem dokonale ladily a jako závěr grilování to bylo skvělé. Byla jsem spokojená.
Mám ráda maso, takže pro mě grilovaná krkovička, která byla hodně libová byla přímo excelentní. Míchaný salát s olivami se k masu moc hodil, celé to bylo skvělé.
Děkujeme účastníkům naší oblíbené grilovací párty za hodnocení. Akce se velmi povedla a jak potvrzují recenze, vše bylo výtečné. Pokud tedy budete grilovat – léto ještě nekončí, budeme rádi, když vyzkoušíte naše tipy, které jsme pro vás zpracovali ve spolupráci s Kauflandem a jejich privátními značkami K-Mistři od fochu z Modletic! a K-Take it veggie.
Foto: Michal Protivanský
Co se týká alkoholických nápojů, které patří k létu, měli jsme možnost ochutnat nová prosecca VOSCARINI, jež také najdete v Kauflandu. Těšte se na recenze testerek, moc jim chutnala. Ty jsme si nechali pro příští článek, protože prosecco je tak oblíbené, že si zaslouží další prostor.
Foto: Michal Protivanský
Naše články s inspirací na chutné dobroty, které stojí za to grilovat:
- Grilování v komunitní zahradě na pražském Vypichu se povedlo. Hvězdou večera byla grilovaná vinná klobása od značky K-Mistři od fochu z Modletic!
- Jaké jsou grilovací trendy letošní sezóny? Vinná klobása, krkovička, mleté maso a tofu. Zajímavé recepty, které můžete vyzkoušet
- 6 surovin, které dovedou grilování k dokonalosti. Co nesmí chybět na vašem grilu?
- Milujete vinnou klobásu? Na to, proč je tak oblíbená a lahodná pro letní grilování odpovídá odborník z modletického masozávodu!
- Běžné maso a chleba s hořčicí jako příloha jsou minulostí. Grilování dnes pro Čechy představuje společenskou událost, při které se nechtějí odbývat
Nový komentář