Více o celé akci si můžete přečíst v našem úvodním článku z akce:
Na akci se sešly naše uživatelky a také pozvané influencerky. Všechny jsme požádali o hodnocení jednotlivých grilovaných pokrmů, které si nyní můžete přečíst. Budeme rádi, když vás naše menu zaujme a také si ho vyzkoušíte.
Naše menu se skládalo ze tří chodů, což byly špízy s tofu, grilovaná vinná klobása s opečenými brambory a cibulkou a na závěr marinovaná krkovička s bylinkami se zeleninovými saláty.
Jak hodnotí účastníci grilovací párty špízy s tofu?
Foto: Michal Protivanský
Prvním pokrmem byl špíz s tofu, ten jsme připravili také pro vegetariány a vegany. Hlavní surovinou bylo oblíbené tofu privátní značky Kauflandu K-Take it veggie. Ingrediencemi špízu bylo tofu, houby, jarní cibulka a pomeranč, vše marinované v asijské omáčce. Setkal se s vřelým přijetím, pochutnali si i ti, kteří tofu moc nejí pro jeho nevýraznou chuť. V kombinaci s výraznými asijskými omáčkami, které byly základem marinády, byl tento špíz opravdu velmi dobrý.
Foto: Michal Protivanský
Jak hodnotí účastníci grilovanou grilovací párty vinnou klobásu od K-Mistři od fochu z Modletic!?
Foto: Michal Protivanský
Hlavním chodem byla vinná klobása, která je stálicí grilovací sezóny. Také ji máte rádi? Jedná se o tradiční pokrm, který bychom klidně jedli po celý rok. Vinná klobása na grilu je skvělá. My jsme ji zkombinovali s opečenými vařenými bramborami a s opečenou cibulí. Báječná jednoduchá kombinace, nic složitého. Jak účastníkům naší akce chutnala z grilu?
Foto: Michal Protivanský
Jak hodnotí účastníci grilovací párty marinovanou krkovičku od K-Mistři od fochu z Modletic! s bylinkami?
Foto: Michal Protivanský
Třetí chod v podobě grilované krkovičky v bylinkové marinádě si nemohl nechat ujít žádný z milovníků klasické masité grilovačky. Ochutnali jsme šťavnatou krkovičku z Kauflandu značky K-Mistři od fochu z Modletic! Byla krásně čerstvá, měkká, šťavnatá a voňavá. K masu jsme si dali salát z červené řepy s kozím měkkým sýrem a salát řeckého typu. Kdo chtěl, mohl přidat také pečivo. Jak účastníkům grilovací párty chutnala?
Foto: Michal Protivanský
Děkujeme účastníkům naší oblíbené grilovací párty za hodnocení. Akce se velmi povedla a jak potvrzují recenze, vše bylo výtečné. Pokud tedy budete grilovat – léto ještě nekončí, budeme rádi, když vyzkoušíte naše tipy, které jsme pro vás zpracovali ve spolupráci s Kauflandem a jejich privátními značkami K-Mistři od fochu z Modletic! a K-Take it veggie.
Foto: Michal Protivanský
Co se týká alkoholických nápojů, které patří k létu, měli jsme možnost ochutnat nová prosecca VOSCARINI, jež také najdete v Kauflandu. Těšte se na recenze testerek, moc jim chutnala. Ty jsme si nechali pro příští článek, protože prosecco je tak oblíbené, že si zaslouží další prostor.
Foto: Michal Protivanský
Naše články s inspirací na chutné dobroty, které stojí za to grilovat:
- Grilování v komunitní zahradě na pražském Vypichu se povedlo. Hvězdou večera byla grilovaná vinná klobása od značky K-Mistři od fochu z Modletic!
- Jaké jsou grilovací trendy letošní sezóny? Vinná klobása, krkovička, mleté maso a tofu. Zajímavé recepty, které můžete vyzkoušet
- 6 surovin, které dovedou grilování k dokonalosti. Co nesmí chybět na vašem grilu?
- Milujete vinnou klobásu? Na to, proč je tak oblíbená a lahodná pro letní grilování odpovídá odborník z modletického masozávodu!
- Běžné maso a chleba s hořčicí jako příloha jsou minulostí. Grilování dnes pro Čechy představuje společenskou událost, při které se nechtějí odbývat
Nový komentář