65aa5d0c56db2obrazek.jpg
Foto: Šárka Škachová

Suroviny

  • 500 g žampionů
  • 2 stroužky česneku
  • olivový olej
  • rozmarýn
  • citron
  • sýr cottage
  • 1 lžička dobré hořčice
  • špetka soli a hrubě mletý černý pepř

na ozdobu

  • jarní cibulka
  • olivy
kr5.jpg
MOHLO BY SE VÁM LÍBIT:
Křupavé topinky s houbami

Postup

Drobně pokrájené žampióny a drobně nasekané stroužky česneku orestujte na olivovém oleji s rozmarýnem a plátkem citrónu. Po vychladnutí a odležení přidejte čerstvý sýr Cottage, lžičku dobré hořčice, špetku soli a hrubě mletý pepř.

houbovy_2.jpgFoto: Šárka Škachová

Několika pulzy tyčového mixéru směs spojte a podávejte s opečenými krajíčky bagetky. Ozdobte olivami a jarní cibulkou.

Jednoduché a výborné. 

Dobrou chuť přeje Šárka Škachová - Gurmánka.