gou1.jpg

Ingredience (na 2 porce)

  • 2 bagetky nebo žemle
  • 2 klobásky nebo párky
  • 1/2 červeného zelí
  • 1 cibule
  • hořčice a kečup
  • jalapenos
  • Sýrařův výběr - Gouda
  • 200 g Jihočeské zakysané smetany
  • Jihočeské máslo
  • nakládané okurky

Návod na přípravu
Najemno nakrájenou cibulku vložíme na pánev a v rozpáleném másle ji osmažíme dozlatova, poté ji uložíme do misky. Na pánvi nebo grilu následně opečeme klobásky (chceme-li, necháme prohřát i bagety či žemle). Nastrouhané červené zelí klademe do rozpečeného pečiva, vložíme klobásku a následně zasypeme smaženou cibulkou, nasekanou nakládanou okurkou, nastrouhaným sýrem s jalapenos. Zakapeme kečupem a hořčicí.

Salátek:
1/2 nastrouhaného červeného zelí smícháme s kelímkem zakysané smetany, osolíme, opepříme, na závěr vše promícháme a podáváme.
619cf88b39da1obrazek.png