Milá redakce, posílám Vám pár foteček z oslavy mého šéfíka. Sice to bylo
minulý rok, ale pořád se na tu oslavu vzpomíná.

 

 

 

 

 

 

1. Začínáme s jídlem

 

 

 

 

 


 

 

 

 

 

 

2. Sehranost mých bývalých kolegyň

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Další večerní chod

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


4. No a nakonec to ............................ NEJHORŠÍ

 

 

 

 

 

 


  

 

 

 

 

 

Kolik jich tam je?

Vaše čtenářka Haňulinka


Díky Haňulinko, pěkně jsi namlsala mé chuťové buňky. Za to Bookcase mě následujícím receptem nepřesvědčila, ale vás třeba ano:


Chlebové karbanátky

Návod:
chleba, který nám zůstal a nechceme ho vyhodit, mouka, teplá voda, vajíčko, česnek, koření dle chuti, sůl, droždí.
Střídku z chleba nadrobíme do mísy, kdo chce, přidá i jemně nakrájenou kůrku, zalejeme teplou vodou tak, aby se daly tvarovat karbanátky. Přidáme rozmělněné droždí, vajíčko, sůl, koření, zahustíme moukou a děláme karbanátky, které smažíme obvyklým způsobem. Podáváme s bramborovou kaší, místo masových kuliček s rajskou omáčkou. Výborné jsou i studené jako chuťovka k pivu či vínu. Místo karbanátků můžeme upéct i sekanou.
Pokud chlebovou směs zalejeme větším množstvím vody, můžeme udělat i chlebové bramboráky.
Dobrou chuť všem přeje Bookcase


Jak v tom není maso, tak to není k žrádlu - říkával můj pradědeček