Suroviny
hermelín - tolik kusů, kolik máme strávníků
tvarůžky s dírou uprostřed - tolik kusů, kolik máme hermelínů
ostrý kečup
vejce
hladká mouka
strouhanka
oleje
Postup
Hermelín rozřízneme podélně napůl a vnitřek vydlabeme (můžeme použít na pomazánku nebo na dochucení brambor, které budeme k tomuto jídlu podávat). Dovnitř dáme tvarůžek a do otvoru v něm kápneme kečup. Přiklopíme druhou polovinou hermelínu.
Obalíme v trojobalu a smažíme po obou stranách dozlatova.
Dobrou chuť přeje Lulu.
Nový komentář
Komentáře
super
hermelín mám ráda na všechny způsoby[/i]
hm to by mohlo byt dobre ze by to v lete zkusila jsou v tom syrecky a doma aby je delala to by me neproslo
Asi to zkusím.
Tak to musí být prima ňamka
můj syn se může hermelínu užrat
a pořád má málo,může ho v jakémkoliv provedení
Hermelín je moc dobrý já ho dělávám obalený v bramboráku
Obojí miluji, zkusím
gentiana — #4

tak to je dobréééé!!
... a já myslela, že tu bude článek o tom, jak nakrmit lasici hranostaje.
zase něco jiné
To vypadá zajímavě, nebije se chuť hermelínu s chutí tvarůžku ?
tak toje super recept, hermelín a tvarůžky miluji