Foto: Shutterstock
Letos v dubnu oslavila herečka Jennifer Garner, která je maminkou tří dětí, dvaapadesáté narozeniny, ale tento věk by jí asi hádal málokdo. I nějakým těm vráskám navzdory vypadá výborně a vy se můžete inspirovat její fitness rutinou i jídelníčkem.
Aby stihla všechno, co během dne potřebuje, řadí se herečka mezi ranní ptáčata s budíčkem kolem páté hodiny ranní. Svůj den začíná šálkem černé kávy, do které občas přidá trochu mandlového mléka. A v 5:30 už je na značkách, aby si zacvičila podle fitness trenérky Beth Nicely. V rámci tohoto ranního cvičení kombinuje prvky silového tréninku, plyometrie a tance. Doma má také trampolínku, na které skáče nejen v rámci tréninku, ale i jen tak pro radost během dne.
Po cvičení, které v ní současně vyvolává pocit lásky i nenávisti, samozřejmě následuje sprcha a potom už herečka odváží své děti do školy. Snídani má tím pádem až později – obvykle kolem desáté hodiny. Ráno jí každý den to samé. Vždy jí nějaký pokrm vydrží několik let, než svou snídaňovou volbu změní. Momentálně je to plnotučný jogurt s ovocem a ořechy.
Herečka je také velkou milovnicí jablek, a když někam vyráží, většinou má jablko po ruce jako rychlou svačinku. Aby se jí lépe jedlo a nezůstávala na něm rtěnka, doma si ho nakrájí a potom poskládá zpět jako puzzle.
Co se týče oběda, je Jennifer Garner také poměrně konzistentní. Nedá dopustit na velké saláty s hromadou zeleniny, jako je brokolice, rukola, mrkev, květák, zelené fazolky nebo hrášek – záleží i na tom, co zrovna sklidí na své zahrádce. Její oblíbenou ingrediencí jsou také batáty a někdy přidá i trochu hnědé rýže. Svůj salát ráda doplňuje sýrem a také ořechy a semínky.
Zřejmě jejím největším jídlem dne je potom večeře. Sice se nepovažuje za nějakou excelentní kuchařku, ale vařit pro rodinu a následně si jídlo společně sníst, jí dělá velkou radost. Připravuje například pečené kuře s bramborovou kaší nebo pečenými brambory nebo třeba lososa s pečenou zeleninou a kouskem bílého chleba. K jídlu obvykle dělá také velkou mísu salátu.
A když má po večeři nebo během dne na něco ještě chuť – často si připravuje domácí popcorn a za svoji slabost považuje zmrzlinu s čokoládovou polevou. Naopak jediným jídlem, které podle magazínu Prevention, opravdu nesnáší, jsou olivy jakéhokoli druhu.
Zdroj: Womens Health Mag, Prevention, Eating Well, Hello Magazine
Nový komentář