Přidáte jen vodu a základ na halušky jako od babičky je na světě. Pro své domácí mlsouny je připravíte buď naslano se slaninou či zelím anebo nasladko sypané kakaem a cukrem a polité rozpuštěným máslem. A zbyde čas i na horkou vanu s knihou v ruce.
Bramborové halušky
Hotovo za 10 minut, přidáte jen vodu!- Balení 460 g
- Vystačí na 5 porcí
- Cena: 34,90 Kč
- Zakoupíte ZDE
Halušky jako od babičky
Postup: Obsah sáčku smícháme se 450 ml studené vody a krátce promícháme. Těsto protlačujeme přes haluškové síto do vroucí osolené vody. Zamícháme a krátce povaříme (1–2 minuty). Pokud nemáte haluškové síto, těsto lze vykrajovat také pomocí dvou lžiček. Větší halušky vaříme 3–5 minut. Halušky scedíme a promícháme s rostlinným olejem (orestovanou slaninou) a sýrem, kyselým zelím nebo zakysanou smetanou. Doporučujeme směs strouhaných sýrů, 100 g eidamu a 50 g nivy, rychle vmíchat do horkých halušek se slaninou.
Uvedené produkty seženete na pultech různých prodejců potravin a také celoročně a na jednom místě na e-shopu Labeta: www.labeta.cz.
Labeta - tradiční český výrobce z Polabí
Labeta je tu pro všechny, kteří poctivě zpracovávají ovoce do džemů, marmelád, želé a ovocných šťáv. Také pro ty, kteří potřebují mít raz dva navařeno. Labeta je již 25 let synonymem tradičního českého zavařování, pečení a vaření ve výtečné kvalitě. Labeta je vaše jistota v kuchyni – usnadňuje práci a šetří čas. Labeta, raz dva navařeno.
Nový komentář
Komentáře
milejeme halušky
Také halušky kupuji, tuto značku vyzkouším.
Kupuji, ale jinou značku, kterou už mám vyzkoušenou...
dělám si svoje a taky je mám hotové za 10 minut
...halušky dělám domácí, nebo mražené, ty jsou také dobré a rychlé
Dobrota.
Halušky dělám také domácí a přijdou mi rychlé a z trochy těsta jich je mnoho. Ale mladým bych koupit mohla... Ti nyní nemají čas na vůbec nic
Halušky dělám domácí,ale když spěchám tak kupuji mražené ,myslím, že je vyrábí slovenská firma a ty jsou opravdu dobré.
i jsem na ně dostala chuť, ale domácí od babičky, jsou domácí od babičky :)