Ingredience:

62b31d021c856obrazek.jpg

  • 180 g hovězí zadní
  • 1 lžíce kapar
  • 2 lžíce kečupu Otma Gurmán ostrý
  • 1 lžíce Švestková povidla Hamé
  • 1 pepř mletý černý Vitana
  • 2 žloutky
  • půlka šalotky
  • 1 lžíce hořčice Dijon
  • sůl dle chuti

 
Postup:

Maso si připravte do hluboké mísy. Žloutky oddělte od bílků a přidejte k masu. Kapary a šalotku nasekejte najemno a vše přidejte do mísy. Na to samé místo přijde také kečup, hořčici a povidla. Nakonec masovou směs jemně osolte a opepřete. Výsledek můžete dokořenit, proto teď stačí opravdu špetka. Poté maso se všemi ingrediencemi pořádně prohněťte, ideálně rukama, aby se všechny ingredience pěkně propojily. Z masa vytvarujte bochánek, který posypte kapary. Podávejte s topinkami z chleba nebo toasty.

TÉMATA:
GURMÁN KEČUP RECEPT