Co budete potřebovat?
- plátky slaniny (podle počtu strávníků)
- stonky chřestu nakrájené na třetiny (podle počtu strávníků)
- 1 lžíce sladké papriky
- 2 lžičky mletého koriandru
- 1 lžička mletého kmínu
- rostlinný olej
Jak na to?
Smíchejte v misce koření a ve směsi zlehka obalte plátky slaniny. Stonky chřestu nakrájejte na třetinky a každou třetinku omotejte plátkem slaniny. Závitky napíchejte na špejle jeden za druhým. Mřížku grilu potřete zlehka olejem a závitky napíchané na špejli grilujte, dokud není slanina křupavá a chřest měkký. Pravidelně obracejte. Hotové naservírujte přímo na špejli jako špízy.
Zdroj receptu: www.magnet-3pagen.cz
Foto: Pixabay
Grilovaná vepřová panenka v hořčici
Foto: Alena Kolaříková
Nový komentář