V redakci se vždy těšíme na léto, protože máme vždy v plánu zrealizovat několik večírků spojených s testováním a grilováním. Proto jsme uvítali možnost testovat produkty od značky Spak, které se přesně hodí pro jakoukoliv grilovací párty. Budeme rádi, když naše recenze budou inspirací pro váš nákup.

Testovali jsme tyto produkty:

62c6e1212ead9obrazek.png
Foto: Marta Kratochvílová

Barbecue omáčka s medem
Typicky kořeněná nasládlá omáčka podle americké receptury s příchutí medu. Má oblíbené typické kouřové aroma a chuť. Více najdete zde

Barbecue Whiskey omáčka
Typicky kořeněná nasládlá omáčka podle americké receptury s kapkou whiskey. Má oblíbené typické kouřové aroma a chuť. Více najdete zde. 

Majonéza Master
Majonéza je vyrobená z vajec z volného chovu z rakouských farem, obsahuje 70 % řepkového oleje a 5 % vaječných žloutků. Je bez přidaných konzervantů, antioxidantů (bez Éček), škrobu, barviv a aromat. Více najdete zde. 

62c6e13536523obrazek.png
Foto: Marta Kratochvílová

Master ketchup 530g
Obsahuje 210 g na jižním slunci vyzrálých rajčat na 100 g výrobku. Bez konzervantů, aromat a zahušťovadel. Produkt je vyroben ze speciálního prémiového rajčatového protlaku, je vhodný pro bezlepkovou dietu. Více najdete zde

Klasická hořčice 500g
Hořčice má tradiční oblíbenou chuť a hustou, krémovou konzistenci. Více najdete zde

Tisíc ostrovů dressing
Krémový dressing s pikantní chutí rajčat, červené papriky, pažitky, citrónové šťávy a koření. Skvěle doplní vaše zeleninové saláty, bramborové hranolky. Vhodný pro bezlepkovou dietu. Více najdete zde.

62c6e1d204bc0obrazek.png
Foto: Marta Kratochvílová

Ajvar Ketchup
Rajčatová omáčka, harmonické propojení ajvaru z grilovaných paprik a jemného ketchupu s bohatým podílem rajčat. Více najdete zde.
 
Kremžská hořčice
Tradiční oblíbená chuť a hustá krémová konzistence. Více najdete zde.

Ne všechny kečupy jsou si rovné. Jestli chcete ochutnat řadu pro gurmány, při jejíž výrobě se nešetří, vyzkoušejte SPAK Master Ketchup v libovolné variantě. Abyste pochopili, v čem se liší od jiných, tak na výrobu každého kilogramu se spotřebují neuvěřitelná 2,1 kg rajčat, navíc plně vyzrálých přímo pod středomořským sluncem Itálie! Tady platí doslova více než dvojnásobně, že Spak má šmak.


Jak naše redakční testování dopadlo?

Klára

Vždy se těším na léto a na grilování. Nejraději mám burgery, maso a zeleninu. Neobejdu se ale bez zeleninového salátu, který je přílohou, ani bez dochucovadel, jako je majonéza, grilovací omáčka nebo hořčice. Klobáska bez hořčice, to prostě nejde. Produkty od Spaku byly velmi chutné, velmi mile mne překvapila Majonéza Master a její chuť, pak také Barbecue Whiskey omáčka, kterou jsem si dala k mletému burgeru. Hořčice, to je klasika. Všechna testovaná dochucovadla mohu doporučit. 

62c6e142bb9d5obrazek.png
Foto: Marta Kratochvílová

Marta

Grilování k létu rozhodně patří a minimálně jednoho se vždycky zúčastním. Letos už jich pár za sebou mám včetně grilování v redakci, kde jsme vyzkoušeli i různé omáčky od značky SPAK. Mám hodně ráda hořčici a barbecue omáčky, proto mezi moje favority z vyzkoušených patřila Barbecue omáčka s medem, hořčice a pak mě ještě hodně překvapil dressing Tisíc ostrovů, který má výraznou pikantní chuť. Já si ho dala k masu, ale seděl mi skvěle i k americkým bramborám, které jsem si dělala doma.

Veronika

Letní grilování je u nás doma oblíbenou zábavou. Nejčastěji děláme celé grilované kuře a kuřecí prsa, ale nepohrdneme ani sýry nebo klobáskami. Omáčky jsou pro mě důležitou součástí grilování. Nejčastěji používám kečup a hořčici. A tyto dvě omáčky si míchám dohromady, protože mi přijde, že se tak nejlépe vyváží jejich chuť. Master ketchup Spak jsem ovšem ochutnala jen tak, protože mě zaujalo, že je z kvalitních rajčat. A opravdu chutnal skvěle a plně rajčatově. Proti hořčici také nemám jediného křivého slova. I křemžská varianta byla super, tak akorát pikantní. Dressing Tisíc ostrovů zase dodal skvělou chuť zeleninovému salátu, který mám ráda i jako lehčí náhradu pečiva. Z testovaných produktů si mě ale nejvíc získal Ajvar Ketchup – to je můj favorit pro tuto grilovací sezónu. Skvěle se v něm snoubí chuť rajčat a grilovaných paprik.

kec4.jpg
Foto: Marta Kratochvílová

Adéla

Grilování k létu patří stejně jako voda a teplé počasí. Přestože se snažím výrazně omezovat konzumaci živočišných produktů, letní opékání a grilování se řadí mezi moje oblíbené kratochvíle. Z produktů Spak mi přišel pod ruku Ajvar Ketchup a překvapil mě opravdu mile. Grilované papriky si s rajčaty odjakživa rozumí, takže má tato omáčka vyváženou chuť. Vyzkoušejte ho v kombinaci s ledovým salátem.

Klasikou je pro mě opečený chleba s hořčicí – u nás doma se tomu říkalo herecký chléb. Klasická hořčice Spak byla pro tento můj recept – nerecept ideální. Navíc jsem již „herečka“, která chodí do práce, tak jsem si chleba s hořčicí ozdobila i plátky sýra. To vám byla pochoutka. Pokud máte raději pikantnější příchutě, nemůžete udělat chybu se Spak Kremžskou hořčicí, můžu ji rovněž jen doporučit.

Více najdete na www.spak.cz Tak rozpalte gril a dobrou chuť!62c6e1792ea11obrazek.png

Více informací najdete také na Facebooku či Instagramu spakmasmak. Všechny produkty Spak jsou běžně dostupné v maloobchodech.

62c6e181d27dcsss.gif

Čtěte také:

Reklama