Dobrou zprávou je, že pokud půjdete nakupovat do PENNY, můžete si vybrat velmi chutné a kvalitní produkty privátní značky Na Gril!, v níž mimo jiné najdete marinovanou krkovici, kuřecí křídla či prsní řízky, řadu klobás nebo nově také Zámecké párečky s restovanou cibulkou. Pokud jste milovníky špekáčků a záleží vám na kvalitě, pak PENNY nabízí výherce prestižního spotřebitelského testu deníku BLESK – špekáčky Řezníkův talíř.

sp2.jpg

PENNY v rámci privátní řady Na Gril! nabízí letos těm, co chtějí grilovat celkem 17 produktů. Stále oblíbenější jsou Bavorské klobásky nebo Marinovaná krkovice, ale v nabídce nechybí ani klasické maso, jako například rumpsteak steak či entrecote steak. A co by to bylo za grilování bez hovězího burgeru, grilovacích tyčinek nebo párečků s nivou. Novinkou pro letošní grilovací sezónu pak jsou Zámecké párečky s restovanou cibulkou. „Naše privátní značky, a produkty Na Gril! jsou toho důkazem, připravujeme ve spolupráci s našimi dodavateli s důrazem na suroviny od českých dodavatelů a vynikající kvalitu. U masných produktů používáme při jejich přípravě a výrobě to nejkvalitnější maso a potvrzením je i to, že naše špekáčky další naší privátní značky Řezníkův talíř vyhrály poslední nezávislý test deníku Blesk a získaly nejen Zlatou pečeť za celkové vítězství, ale i Stříbrnou pečeť za nejlepší chuť,“ říká Petr Baudyš, vedoucí oddělení kvality PENNY.

sp3.jpg

Na jedné straně je kvalita samotných produktů, na straně druhé jejich kvalitní příprava. Právě při grilování je potřeba dodržet určitá pravidla, aby byl pokrm nejen dobrý, ale i zdravý, a to proto, že z pohledu dodržení hygieny je grilování jednou z nejméně bezpečných příprav pokrmů. „Z kulinářského hlediska je grilování jednou ze zdravějších úprav pokrmů. V pokrmu totiž nezůstává tuk, který se vypeče. Ale musíme si dát pozor při přípravě! Jednak při manipulaci se syrovým masem nebo rybami dodržovat určitá pravidla, aby nedošlo ke kontaminaci již hotových pokrmů. Pak je potřeba pohlídat, aby tepelná úprava masa byla dostatečná, a v neposlední řadě, aby se onen vypečený tuk nedostal do kontaktu s dřevěným uhlím nebo přímým plamenem, a nevznikaly karcinogenní polycyklické aromatické uhlovodíky(PAH). Výhodu mají grily, kde vypékaný tuk odkapává do sběrné nádoby s vodou. Pokud používáme klasický gril na dřevěné uhlí, měli bychom si pomoci miskou na spodní rošt, v níž se bude odkapávající tuk zadržovat,“ varuje nutriční specialistka PENNY Hana Střítecká.

Pro milovníky opékání špekáčků pak PENNY nabízí nejen špekáčky z řady NA GRIL!, ale i špekáčky Řezníkův talíř. Právě ty vyhrály aktuální spotřebitelský test deníku BLESK a získaly nejen zlatou pečeť za celkové vítězství, ale i pečeť stříbrnou, a to za nejlepší chuť. 

Nás v redakci zajímalo, jak produkty pro grilování z PENNY chutnají, takže jsme uspořádali se čtenářkami a influencerkami grilovací párty, kde jsme měli možnost některé produkty, včetně vítězných špekáčků Řezníkův talíř testovat. Vše nám velmi chutnalo, můžete se těšit na naše redakční recenze a na recenze čtenářek.

62e90ed8c6943obrazek.png

Potřebujete inspiraci? Podívejte se na Recepty a rady pro grilování od Martina Škody

62e90f3693f88obrazek.png

Více na www.penny.cz
62e90f05310acobrazek.png

Reklama