Stále více Čechů objevuje kouzlo mořských plodů. Na gril jsou ideální krevety – báječně chutnají a jsou hotové raz dva. Krevety jsou nejen velmi chutné, ale také zdravé. Podobně jako další dary moře jsou bohaté na vápník a jód, navíc jsou skvělým zdrojem bílkovin a jejich konzumací podpoříte činnost oběhového systému.
Více se dočtete ZDE.
Nový komentář
Komentáře
těším se
tak krevety jsem nejedla, natož abych je grilovala
krevety grilovane to velka dobrota
Tak tohle není nic pro mě, ještě tak grilovaný losos nebo nějaká jiná rybska, ale krvety, mušle ééé
Tak grilované krevety jsem ještě nejedla a asi o hodně přicházím
krevety zbožňuju
a chobotnice
to můžu
nějak tomu nemůžu přijít na chuť
Miluju krevety, jako všechny plody moře a ryby, docela inspirace, to macro, Jasmíno - jinak tento krám moc nemusím, jezdíme tam jen pro džusy, snad jsou tam levnější ...
Dala bych si krevetky a nějaký salátek
dasad — #12 kopr s citronem je zajímavá kombinace, nenapadlo by mě to dát do dipu. určitě vyzkouším - jen dávám místo klasické majolky hellmanns yofresh - je lehčí a mohu to dát ochutnat i dětem - samozřejmě přiměřeně
mnam s dipem s helmansky, kopru a citronu, uz se mi sbihaji sliny
Miluju plody moře
Taky miluju krevety, zmražený už nekupuji, jen čerstvé v makru. Je to úplně jiná chuť.
Myškomedvídek — #8 dlouhé červené chilli papričky, vrchovaté lžíce nasekané bazalky, 40 ml olivového oleje a 2 lžiček hrubozrnné hořčice.
Chuť krevet bude výraznější, pokud je před tepelnou úpravou necháte
krátce marinovat. Doporučujeme marinádu z 65 ml bílého vína, 1
rozpůlené a očištěné dlo
je to vynikající,hlavně když jsou k tomu ty pravé omáčky

tak tohle nee.
Tak tohle ,nic pro mne!