Zdravím redakci

Posílám dva své oblíbené receptíky, které dělám pro sestru - je totiž vegetariánka :)

Tady jsou:

Lilek na česneku         
 
Potřebujeme 1 lilek, 2 stroužky česneku, pár lístků bazalky, olej, sůl. Oloupaný lilek nakrájíme na kolečka, posolíme a necháme asi 20 minut vypotit. Připravíme si marinádu z oleje, prolisovaného česneku a jemně nasekané bazalky. Do ní vložíme nakrájený lilek, necháme chvilku odpočinout, poté grilujeme po obou stranách.
Pro nevegetariány - je to dobrá chuťovčička k masu :)

(soutěž 15 – d)
 
Hermelín v alobalu
 
Vezmeme hermelín, olej, grilovací koření a česnek. Olej smícháme s kořením a česnekem (nemusí být), směsí potřeme celé hermelíny a zabalíme do alobalu. Necháme alespoň 1 hod. rozležet. Poté grilujeme na dřevěném uhlí.

Dobrou chuť :)

Jana


Děkujeme za skvělé receptíky :) Nejsem sice vegetarián, ale hned bych si třeba takový hermelín dala.

A co Vy, milé ženy-in? Jaké jsou Vaše oblíbené recepty? Podělte se s námi.

redakce@zena-in.cz


 
 

TÉMATA:
DŮM A BYT