Horké odpoledne, nebe bez mráčku, zeleninové saláty, vychlazené víno a spousty skvělých sýrů připravených na gril. Jak naše akce probíhala?
Klára Křížová z naší redakce spolu s foodblogerkou Janou Novákovou (www.solnickavkuchyni.cz) všechny natěšené účastnice seznámila s camemberty Président Na gril a jeho všemi čtyřmi příchutěmi. Mohly jsme ochutnat všechny, takže si každý mohl vybrat podle své chuti. Po praktické ukázce, jak se tyto camemberty správně připravují, jsme se vrhly na očekávané testování.
Každá z účastnic grilovací párty si vybrala camembert Président Na gril podle své chuti, připravila si ho do alobalu a dala na gril. Většina zvádla sníst i dva sýry, pro toho kdo chtěl, byla připravena i malá ochutnávka dalších variant. Testování provázelo nadšení, protože všechny camemberty a jejich příchutě byly skvělé. Camemberty slavily velký úspěch, všichni si velmi pochutnaly. V dalším článku si můžete přečíst konkrétní recenze.
Naše rada: Při přípravě je nutné sýry obalit v bylinkové směsi smíchané s trochou slunečnicového oleje, následně je zabalit do alobalu a z obou stran krátce grilovat. Nedávejte oleje příliš, bylinky pak na sýru nedrží a stékají. Zbytečně se pak ochudíte o lepší a koncentrovanější chuť. Sýr doporučujeme po grilování jíst rovnou z alobalu, je křehký a při manipulaci by se mohl protrhnout a vytéct.
Podívejte se na fotografie, jak jsme si akci s camemberty Président Na gril užily!
Jaké camemberty jsme testovaly? Inspirujte se pro svou vlastní grilovací párty:
- Président Na gril farmářské bylinky
- Président Na gril provensálské bylinky
- Président Na gril pikantní koření
- Président Na gril medvědí česnek
Budeme rádi, když naše inspirace bude pro vás dobrým tipem pro vaší grilovací párty. Léto ještě zdaleka nekončí!
Více informací naleznete ZDE.
Přečtete si také:
Nový komentář
Komentáře
Holky jaké jsou vaše zkušenosti se zahradním grilem? dokážete mi prosím někdo poradit s jeho výběrem?
Moc dobré sýry, nejenom na grilování. Kupujeme často, ale grilujeme většinou jen na kontaktním. Máme takový super gril http://www.grilguru.cz/broil-king-crown-classic-410 rozpalovat ho jen kvůli pár minutám na sýr nám přijde jako velká škoda. Takže venku grilujeme především maso a zeleninu. Zato sýry jsou skvělým tipem na rychlou a dobrou večeři, i když jsem teď zase někde slyšela, že to není vhodné jíst na večer. Protože je to těžké na trávení... ale s takovou bychom za chvíli nemohli jíst nic, no ni? :D
Také mohu doporučit.
já medvědí česnek
jsou skvělé
Máme nejraději President Na gril provensálské bylinky.
Máme nejraději Président Na gril pikantní koření.
Děvčata, určitě jste si to užily. Budu vyhlížet tyhle Présidenty v obchodě a zkusím překvapit rodinku. Snad mě neukamenujete, když jsem si na fotkách všimla plastových příborů (aj aj ekologie) a poznámky o jídle z alobalu - nedá se sýr snadno sundat? Resp. je křehčí než sýry ostatní?.... palec nahoru, mohly jste se seznámit, popovídat si, za mně super nápad.