Pražský kulinářský institut pořádá ve spojení s firmou
Weber-Stephen výjimečný kurz Grill Akademie Original, ve kterém si jeho účastníci osvojí techniky grilování, pečení a uzení na grilu.
Pražský kulinářský institut (PRAKUL) sídlící v městské části Suchdol, je nezávislá instituce, která dbá a dohlíží na správné kuchařské postupy a prezentuje nejnovější trendy a techniky současné české i zahraniční gastronomie. PRAKUL by založen v roce 2008 Romanem Vaňkem, který je známý především z pořadu Peklo na talíři. Roman Vaněk je odborníkem na gastronomii a zakladatelem společnosti Cosmopolitan Brazilian Wines, zabývající se dovozem brazilských vín do Evropy. Je zároveň autorem dvou knižních bestsellerů - Poklady klasické české kuchyně a Kouzlo kuchyně Čech a Moravy. Jeho další kniha Sushi doma krok za krokem se stala světovým finalistou mezinárodní soutěže Gourmand Cookbook Awards 2013.
PRAKUL v čele s Romanem Vaňkem usiluje o rozvoj české gastronomie na kvalitu mezinárodní úrovně, a tak provozuje kulinářské workshopy, školení a přednášky vysvětlující správnou kuchařskou metodiku. Jeden takový kurz pořádá společně se šéfkuchařem PRAKULu a zároveň autorizovaným lektorem Weber Grill Academie Original, Zdeňkem Marcínem. Tento vynikající šéfkuchař právem patří k české kulinářské špičce.
Účastníci kurzu se dozvědí, jaké druhy grilů existují a jak fungují, naučí se také ovládat jednotlivé techniky grilování, pečení a uzení na grilu. Kurz Weber Grill Akademie Original se koná v průběhu podzimních měsíců. Každý kurz trvá 5 hodin a stojí 3600 Kč. Do kurzu bude přijato maximálně 20 účastníků, aby se všem dostalo individuálního přístupu. Více informací o termínech konání kurzů naleznete na www.prakul.cz a www.weberstephen.cz.
Nový komentář
Komentáře
grilujeme bez kurzu a jak nám to chutná





daska59 — #9 Oni to ti kluci nejdřív musí naštudovat....
Syn má laicky tolik nastudováno, že mě může učit - a zadarmo
taky si myslím, že nepotřebuji kurz
Alla 11 — #2 To je pravda, za ty prachy se dá udělat královské grilování
Do kurzu nechci,co si udělam,to mam a taky to chutná
marde — #3
ani já ne...
to není nic pro mne

Na takový kurz bych nikdy nešla
5 hodin a stojí 3600 Kč? Můj manžel by mi řekl, ať za to raději koupím to maso ke grilování.
Docela drahý kurz - za 5 hodin 3600,- Kč