Foto: Svět zdraví
Ingredience:
- 1 hrnku vařených fazolí typu ledvina
- 1 červené řepy
- 3 polévkové lžíce odtučněného tvarohu
- 1 lžička křenu
- 1 lžička sezamu
- špetka soli
- 2 ks žitného knäckebrotu
Postup:
Uvařené fazole umeleme na masovém strojku nebo rozmixujeme společně se sezamovými semínky. Přidáme tvaroh, nahrubo nastrouhanou červenou řepu, na jemno nastrouhaný křen a sůl a dobře promícháme. Podáváme s žitným knäckebrotem.
1 porce, 10 minut 285 kcal/1195 kJ
Zkuste také:
Nový komentář
Komentáře
Recept vyzkouším...
Nedávno jsem vařila z fazolek Adzuky a byla to lahoda. Opravdu jemná až oříšková chuť, nenadýmají a drží si konzistenci. Byla jsem mile překvapena. Na dnešek tam mám namočenou cizrnu, tak budu hledat v těchto vodách
. Ale tento recept určitě vyzkouším 