Osobností, která přispěla k dnešnímu tématu svým názorem do diskuze, je známá zpěvačka Eva Pilarová. Jak to má s úpravou pokrmů, zjistíte právě v této novince, milé čtenářky!
Tématem je dnes jídloa jeho úprava. Zavolal jsem zpěvačce Evě Pilarové, abych zjistil, jestli jí také očima...
Mám skutečně to štěstí, že si vůbec nemusím vařit. Vaří manžel, a ten vždycky jídlo upraví velice pěkně.
A je to pro vás důležité? Jíte i očima?
Člověk určitě jí i očima, protože čím lépe je jídlo upravené, tím větší je k němu chuť.
Téma dne 27. dubna 2011: Jíte i očima?
Posílejte mi své recepty s jednou fotkou, která prozradí, že jíte i očima. Načančejte jídlo tak, aby se na něj skutečně sbíhaly sliny!
- Vaše příspěvky čekám na redakčním e-mailu: Redakce@zena-in.cz
- Do předmětu mailu uveďte heslo: JIME OCIMA
Pokud nejste kuchařinky, můžete na téma „jíte i očima?“ zaslat krátkou úvahu.
Za svůj příspěvek můžete získat dárek, totiž knihu receptů GOURMET a Sobotní školu pečení HERA (viz obrázek níže).
Chcete-li mít šanci na uveřejnění, příspěvky posílejte 27. dubna 2011 do 15.00 hodin.
Připomínám, že podmínkou uveřejnění receptu je jedna fotografie!
Nový komentář
Komentáře
hlavně, nže pěkně zpívá
Ona ale pěkně zpívá a fotí atd.
delfi.na — #2
femme — #1 nedělej mi chutě
já už se moc těším, jak si dneska zakrojím do vlastnoručně udělaného marinovaného lososa