Osobností, která přispěla k dnešnímu tématu svým názorem do diskuze, je známá zpěvačka Eva Pilarová. Jak to má s úpravou pokrmů, zjistíte právě v této novince, milé čtenářky!

Tématem je dnes jídloa jeho úprava. Zavolal jsem zpěvačce Evě Pilarové, abych zjistil, jestli jí také očima...

PillarováVím, že u vás doma vaří víc manžel, ale když si chcete dát jen něco malého pro sebe, čančáte si to na talíř, anebo to (jak se říká) shltnete, bez ladu a skladu?
Mám skutečně to štěstí, že si vůbec nemusím vařit. Vaří manžel, a ten vždycky jídlo upraví velice pěkně.

A je to pro vás důležité? Jíte i očima?
Člověk určitě jí i očima, protože čím lépe je jídlo upravené, tím větší je k němu chuť.

Téma dne 27. dubna 2011: Jíte i očima?

Posílejte mi své recepty s jednou fotkou, která prozradí, že jíte i očima. Načančejte jídlo tak, aby se na něj skutečně sbíhaly sliny!

  • Vaše příspěvky čekám na redakčním e-mailu: Redakce@zena-in.cz
  • Do předmětu mailu uveďte heslo: JIME OCIMA

Pokud nejste kuchařinky, můžete na téma „jíte i očima?“ zaslat krátkou úvahu.

Za svůj příspěvek můžete získat dárek, totiž knihu receptů GOURMET a Sobotní školu pečení HERA (viz obrázek níže).

Chcete-li mít šanci na uveřejnění, příspěvky posílejte 27. dubna 2011 do 15.00 hodin.

Připomínám, že podmínkou uveřejnění receptu je jedna fotografie!

cena