Elektrický tlakový hrnec 3v1 do každé kuchyně - Zdravé a komfortní vaření s novinkami společnosti ETA
Společnost ETA a.s., tradiční česká značka malých domácích spotřebičů, uvedla na jaře novinku pro šetrné a zdravé vaření - Elektrický tlakový hrnec ETA 3v1. Elektrický multifunkční tlakový hrnec zastoupí nejen vaření pod tlakem, ale také rýžovar a hrnec pro pomalé vaření.
Společnost ETA a.s., tradiční česká značka malých domácích spotřebičů, uvedla na jaře novinku pro šetrné azdravé vaření -Elektrický tlakový hrnec ETA 3v1. Elektrický multifunkční tlakový hrnec zastoupí nejen vaření pod tlakem, ale také rýžovar a hrnec pro pomalé vaření, který si v současné době získává stále větší oblibu.
Elektrický tlakový hrnec ETA 3v1
Elektrický tlakový hrnec ETA 3v1 je opravdu multifunkční - nabízí 9 programů vaření na rýži, zeleninu, polévky, drůbež, koleno, ryby, luštěniny, ohřev a volbu vaření. Nepřilnavý povrch nádoby umožňuje vaření za použití minimálního množství tuků a bez rizika připálení. Šetří i místo - v jednom hrnci najdete zároveň rýžovar, tlakový hrnec a revoluční pomalý hrnec. V čem vlastně vězí kouzlo pomalého vaření? Jídlo díky němu získává na kvalitě a výraznější chuti, přestože se připravuje pouze s malým množstvím koření, soli a bez tuku, což přijde vhod například při přípravě masových vývarů či při dietách. Hrnec prakticky vaří bez dozoru a vy si můžete dělat, co se vám zachce. „Takzvané pomalé vaření patří v současné době k novým trendům přípravy pokrmů, což byl jeden z důvodů k rozšíření našeho portfolia právě o tento multifunkční hrnec,“ říká Kateřina Prantlová, PR manažerka společnosti ETA a.s. Největší výhodou vaření v elektrickém tlakovém hrnci je úspora času při vaření a nízká spotřeba elektrické energie. „Vaření ocení zaměstnané ženy, muži, maminky s malými dětmi či ženy v domácnosti. Skvělým pomocníkem se stane také na chatách a chalupách,“ dodává Kateřina Prantlová. V multifunkčním hrnci s optimální kapacitou 5 litrů, možností nastavení doby vaření a odložení startu, funkcí udržování teploty jídla, lze také péct. Přestože nabízí mnoho funkcí, ovládání je jednoduché a intuitivní. Podsvícený displej přináší komfortní nastavení funkcí a sledování stavu vaření. Díky nerezovému elegantnímu designu se stane atraktivním pomocníkem kuchyně. K dostání je od poloviny května ve všech značkových prodejnách ETA, na e-shopu společnosti nebo u vybraných prodejců za doporučenou cenu 2 999 Kč.
Vyzkoušeli jsme za vás! Protože víme, že osobní zkušenost je nejlepší, zapůjčila jsem si parní hrnec domů. Paradoxně zrovna já, která nemám obecně k vaření příliš vřelý vztah. První, co mě po vybalení takového hrnce nadchlo, byl design. Je opravdu velmi hezký a moderně pojatý (škoda, že nemám takovou hezkou a moderně pojatou celou kuchyň). Není zrovna malý, takže v bytech typu 2+kk bude možná trochu problém. Jeho velikost ale vynahradí skutečnost, že můžete řadu dalších hrnců zlikvidovat. Protože jsem ho měla pouze na víkend a neměla jsem moc času, vyzkoušela jsem jeho funkci rýžovaru a tlakového hrnce. Rýži jsem logicky použila sypanou a kvalitní. Výsledek byl výborný a myslím, že by rýže chutnala i větším gurmánům, než jsem já. Tlakový hrnec jsem použila na přípravu guláše. Maso jsem použila standardní kližku na guláš(/takže nic extra), a přesto bylo výborné, šťavnaté a velmi brzy hotové. Právě rychlost přípravy mě oslovila, protože vaření nejsem ochotna a schopna věnovat příliš času. Odborníci a gurmáni mi asi budou odporovat, že pomalé způsob vaření je to, co dělá jídlo kvalitní a chutné, ale...
Z čeho jsem měla veliký strach, bylo, abych hrnec byla schopná správně používat. Nemyslím si, že bych byla tak neschopná, ale hrozně mě nebaví čtení různých příruček a návodů. Tady to opravdu není složité, kroků není příliš a display na hrnci je přehledný a logický.
Údržba je také jednoduchá. Ušpiní se pouze vnitřní hrnec, který buď opláchnete nebo dáte do myčky.
Pořízení tlakového hrnce mohu určitě doporučit. Dobře vypadá, výborně se v něm vaří, jednoduše se udržuje.
Zuzana
Reklama
Reklama
Nový komentář
Přispět do diskuze můžete po ZAREGISTROVÁNÍ a
PŘIHLÁŠENÍ,
nebo přihlášení přes Facebook
Přihlášení
Komentáře
KamcaPol
Objevila jsem kouzlo rýžovarů. Rýže je drobounko lepivá, ale stále kyprá. To umí jen rýžovar.
danessa
Získala jsem návod na používání tohoto hrnce, ale nenašla jsem v něm návod, jak se přepne funkce tlakového hrnce na funkci pomalý hrnec.
L_B
na webu ety k hrnci nemuzu nic najit - ani pres vyhledavani...
Nový komentář
Komentáře
Objevila jsem kouzlo rýžovarů. Rýže je drobounko lepivá, ale stále kyprá. To umí jen rýžovar.
Získala jsem návod na používání tohoto hrnce, ale nenašla jsem v něm návod, jak se přepne funkce tlakového hrnce na funkci pomalý hrnec.
na webu ety k hrnci nemuzu nic najit - ani pres vyhledavani...