Foto: myjsmebio.cz
Suroviny:
- 2 menší bio máslové dýně
- 500 g hovězího mletého masa
- 1 červená cibulka
- 4 stroužky česneku
- 2 bio vejce
- hrst petržele
- 150 g tvrdého sýra
- sůl, pepř
Postup:
Troubu předehřejte na 180 stupňů. Dýni překrojte podélně napůl a dužinu i semínka vydlabejte. Do misky vložte maso, oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli, dužinu, prolisovaný česnek, vejce, nahrubo nastrouhaný sýr, nasekanou petržel, sůl, pepř a promíchejte. Pak dýni připravenou směsí naplňte. Pečte přibližně 60 minut a podávejte třeba s opečenou bagetkou.
Dýňová polévka s pečenou mrkví a zázvorem s balzamikovým octem
Foto: archiv redakce
Nový komentář
Komentáře
Zdravé a dobré jídlo