Suroviny:
250 g pečeného drůbežího masa
3 jablka
100 g celeru
1 lžíce oleje
1 lžička octa
1 lžička hořčice
citronová šťáva
sůl a mletý pepř
můžeme přidat i kousek jarní cibulky a trochu majonézy či bílého jogurtu
Postup:
Vychladlé maso nakrájíme na nudličky, celer nastrouháme na slzičkovém struhadle, jablka nakrájíme na kostičky. Vše smícháme, zakapeme citronovou šťávou a zalijeme nálevem z octa, hořčice, oleje mletého pepře a soli.
Dobrou chuť přeje Líba.
Nový komentář
Komentáře
dobrý
daska59 — #13 me take ale celerovou pomazanku jedi na toustiku
s celerem by mne vyhnali...
Hm, tak to bych si dala
Hned bych si dala
jj zajimavy receptik
zajimavý recept
To vypadá zdravě a jednoduše...zítra se na to vrhnu
Zní to lákavě, asi vyzkouším... :-)
taky vyzkouším a dám vědět
místo hořčice, majolky a jogurtu jsem dala dijones od helmansu a byla to bašta. přišly na posez baby ze sousectví a pochvalovaly mi to do jedné
to také vypadá lákavě,masíčko já můžu...
cicina — #1 vyzkouším
dik za tip, salat byl dneska k veceri, mela jsem od vcerejska zbytek kurete. pridala jsem trochu yofresky a doma me za vecu moc chvalili