Příprava pudingu bez lepku je stejná jako u klasického pudingu. Budete potřebovat jedno balení Dr.Oetker Originál Pudingu bez lepku, 1 litru mléka a cukr. Obsah sáčku rozmícháte se 2-3 polévkovými lžícemi cukru v 1/3 připraveného mléka. Zbylé 2/3 mléka přivedete k varu. Poté odstavíte z plotny a vmícháte předem připravenou směs s pudingem. Puding za stálého míchání vaříte asi 1 minutu. Hotový puding nalijete do misek nebo formiček vypláchnutých studenou vodou a necháte ztuhnout.
Originál Puding vanilková příchuť bez lepku a čokoládová příchuť bez lepku Dr.Oetker
Uvařený puding se servíruje buď samostatně, nebo s různým ovocem, piškoty, šlehačkou. Z pudingů se také připravují krémy do dortů a přidává se i do některých těst sladkých moučníků.
Nový komentář
Komentáře
Nejlepší je BB pudig, to je moje dětství. Škoda, že v Čechách a na Moravě není k dostání, já si ho nosím ze Slovenska.
ano a pro mne je doma, kde je puding čokoládový :-)
jo puding to je bašta