Foto: Shutterstock
Šéfkuchař Amaury Guichon se už nějakou dobu věnuje výrobě dechberoucích kousků z čokolády. Od velkého dalekohledu až po gorilu. Jeho nejnovějším výtvorem je čokoládový kompas, který se stal nyní virálem na sociálních sítích.
Kuchař zveřejnil i video, na kterém je vidět příprava dezertu. Nejdříve pokryl připravený dortík rozehřátou lesklou čokoládou, poté pomocí razítka a zlatého prášku na vrch vytiskl ukazatel světových stran. K tomu přidal střelku a celý dort zakryl průhlednou kopulí z cukrového skla.
Podívejte se na video:
Na instagramovém profilu Amauryho Guichona se můžete podívat i na jeho další pozoruhodná díla.
Nový komentář
Komentáře
Pěkné
pěkná práce
Má to perfektně vypracované, kompas se mi moc líbí. Teď je tolik nových produktů i v cukrařině.