Už žádné pracné obalování v mouce, vejcích a strouhance, žádná dlouhá příprava, žádné smažení na přepáleném tuku. Sýr na pánev je modernější a téměř bezpracná verze „smažáku“. Stačí ho jen jednoduše vyndat z obalu, vložit na pořádně rozpálenou pánev nebo elektrický gril s celistvou deskou a opékat z obou stran dozlatova.
608a864976058obrazek.png
Sýr se při opékání neroztéká, drží tvar a kuchyně navíc zůstane po jeho přípravě čistá, protože ani neprská. Po opečení je voňavý sýr zvenčí krásně zlatavý a uvnitř měkký a vláčný. Hodí se k rozmanitým přílohám, k obědu, večeři či svačině, a to na různé způsoby. Snadnou a rychlou přípravu ocení doma i v zaměstnání všichni milovníci tepelně upravovaných sýrů.

V praktickém balení se skrývají dva kousky pařeného sýra s vysokým obsahem mléčných bílkovin a bez konzervantů. S láskou ho pro vás vyrábějí sýraři z Madety. Na výběr jsou tři příchutě, lahodná sýrová klasika, varianta se směsí voňavých bylinek a se šunkou nejvyšší jakosti.


O Sýru na pánev se více dozvíte na syrnapanev.cz.
608a8792a7557obrazek.png
608a8673ae03bobrazek.png