Jasně, stručně, výstižně - s obrazovou přílohou, se k dnešnímu kulinářskému tématu vyjádřila čtenářka DanaD
Bůček nikdy nezklame.
DanaD
Dano, díky moc:). Já myslím, že spousta čtenářek to má taky tak, jen si to nepřizná:))
Saša
Tématem dnešního dne 31. května je: Jídlo, na které nezapomenu
Pokud jste čerstvé nevěstinky, anebo bydlíte se svým přítelem jen krátce, možná si na své první uvařené jídlo ještě vzpomenete, ale my to téma malinko zpestříme i pro ty, co už mají první jídlo nějaký ten pátek za sebou, žijí ve společné domácnosti dlouho, ale také pro ty, které jsou třeba sami.
Napište nám - např.
- Jaké jídlo máte nejraději
- Jaké jídlo vaříte nejraději
- Jaký máte největší zážitek z vaření
- Co se vám kdy povedlo či nepovedlo
- Zda vaříte lépe vy nebo váš partner
- Jaké bylo vaše nejoblíbenější jídlo u maminky
- A nebo také jaké nejzajímavější jídlo jste ochutnaly v zahraničí
Napište prostě co chcete, nechci po vás konkrétní odpovědi, ale příběh, který se týká vaření a na který ráda vzpomenete. A můžete klidně přihodit i nějaký „netradiční“ recept, který se třeba u vás dědí po generace (můžete a nemusíte).
Pište na radakční e-mail: redakce@zena-in.cz
A protože věřím, že kuchařinek je nás velká spousta a veselých příběhů ještě víc, výherkyně budou tentokrát vylosovány dvě.
Jedna od nás dostane kuchařskou knihu: Labužníkovy historky (skvělá, také jsem ji četla a pobavila mě), a druhá obdrží dva elegantní šálky s podšálkem od firmy Tescoma.
Hezký den s Ženou – in (a s vařečkou))
Nový komentář
Komentáře
enka1 — #5 aj ja to tak delam lepe se to opece
není nad dobře propečený
RenataP — #17 vzdyt tohle je same libove masicko
Dante Alighieri — #8 mě se udělá blbě až to sním... ale zatím slintám.
j.a.n.a. — #15 cokoliv je libo
ještě k tomu okurek , hořčici a dobrý chleba
jsem rada, ze jsem vam udelala radost.. k veceri mam dneska pecenou krkovicku s bramborem a dusenou zeleninkou
Jednou jsme soutěžily, kdo vymyslí a také uvaří nejhnusnější jídlo, a musím se pochlubit, že jsem to vyhrála na celé čáře. Uvařila jsem opékané zavináče, s marmeládou a šlehačkou. Něco tak hnusného jste určitě nejedly, a ani já. Ale vyhrála jsem a že tam byly podařené kousky.
Takový pěkný málo tučný bůček taky můžu. Občas.
gaba23 — #10 v životě nepochopím, že to někdo vyhazuje
enka1 — #5 já z bůčku jedině tu kůžičku
bůček je dobrý ... a grilovaný je úplně nejlepšííííí
Mně se z toho obrázku vyloženě dělá blbě.
enka1 — #5 taky to dělá, posolím, posypu kmínem a mletým pepřem
Tak tenhle je luxusní, když má špeku tak akorát a kůrčičku al dente
Tak já si tu kůžičku vždycky nakrájím na čtverečky
I kdyby se dana nepodepsala, tak po tom suchém komentáři by byla odhalena heligona — #3 samozřejmě, takhle propečený bůček je jasná jednička. Což si tak říkám, že by nám dana mohla donést v sobotu na košt ... na spravení chuti po vajíčkách
Čtenářky si nepřiznají, že mají rády bůček
Tak já přiznávám - mám
Dany, ty jsi taky nezklamala .
to fakt nee