Nabídka u Cukráře Skály se od června po celou letní sezónu rozšíří o novinkou – ledovou tříšť. „Chci, aby tříšť byla brána jako všechny naše produkty, to znamená žádná chemie a poctivé suroviny, proto v ní bude jen voda, cukr, ovocné pyré s přidáním citrusového freshe,“ prozrazuje složení Lukáš Skála. Vyrobit ale takovou tříšť, když si nechcete pomoci žádnou chemickou vychytávkou, není jen tak. „Aby měla tříšť správnou konzistenci, je potřeba vychytat poměry surovin. Navíc u každého ovoce se používá jiná receptura, a proto je výroba trochu složitější,“ vysvětluje cukrářský mág Lukáš Skála.
Ledové tříště přinesou originální kombinace ovoce
Odpuzují vás jedovatě barevné ledové tříště, které prodávají na ulici či na různých akcích? Na pobočkách ve Šporkovském paláci a v ulici Dlouhá na nic takového nenarazíte. Výsledná barva tříště totiž bude pocházet pouze z použitého ovoce.
Stejně jako u zmrzlin, které jsou u Cukráře Skály tradičním letním sortimentem, se i u ledových tříští můžete těšit na neotřelé chuťové kombinace jako malina s limetkou, acai s banánem, meruňka s citronem, ananas s badyánem, jahoda s rebarborou a skořicí, broskev s liči, černý rybíz s kokosem, jablko s bazalkou či mandarinka s kalamanci. V denní nabídce najdete vždy dva druhy, které se budou po 14 dnech měnit.
Až se vám bude jazyk lepit na patro, víte, kam máte zajít. U Cukráře Skály se o vás dobře postarají.
Nový komentář
Komentáře