Foto: Shutterstock
Ingredience:
- 1 střední cuketa
- 1 svazek ředkviček
- 1 menší cibule
- 3 stroužky česneku
- půl vaničky tvarohu
- 3–4 vejce
- 100 g uvařené quinoi
- 60 g strouhané mozzarelly light
- sůl a pepř
- kari a sušená paprika
Postup:
Cuketu, ředkvičky, cibuli a česnek nastrouhejte, lehce osolte a nechejte „vypotit“. Mezitím smíchejte ostatní ingredience. Po chvíli ze zeleniny vymačkejte přebytečnou vodu, přidejte do připravené směsi a pořádně promíchejte. Troubu nechejte předehřát na 180 °C. Formu vymažte trochou olivového oleje, přidejte nákyp a pečte cca 40 minut.
Zdroj receptu: Naturhouse
S cuketou máme i jiné recepty:
Nový komentář
Komentáře
Cuketový nákyp musím hned vyzkoušet, vypadá zajímavě a mohl by chutnat i prckum.