6486f5e3801cbobrazek.jpg
Foto: Shutterstock

Ingredience:

  • 1 střední cuketa
  • 1 svazek ředkviček
  • 1 menší cibule
  • 3 stroužky česneku
  • půl vaničky tvarohu
  • 3–4 vejce
  • 100 g uvařené quinoi
  • 60 g strouhané mozzarelly light
  • sůl a pepř
  • kari a sušená paprika
     

Postup:

Cuketu, ředkvičky, cibuli a česnek nastrouhejte, lehce osolte a nechejte „vypotit“. Mezitím smíchejte ostatní ingredience. Po chvíli ze zeleniny vymačkejte přebytečnou vodu, přidejte do připravené směsi a pořádně promíchejte. Troubu nechejte předehřát na 180 °C. Formu vymažte trochou olivového oleje, přidejte nákyp a pečte cca 40 minut.

Zdroj receptu: Naturhouse

S cuketou máme i jiné recepty:

cuketyabrambory.jpgFoto: Alena Kolaříková

2.jpgFoto: Alena Kolaříková