S rybami a mořskými plody dokáže dělat kouzla. Nechává se inspirovat zlatou dobou české kuchyně 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy naší gastronomie. Rád promluví s hosty, poradí a osobně přijme objednávku.
Hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát „insalata tricolore“, šafránová paella, fíkovo-borůvkové clafoutis, na grilu uzený skotský losos se salátem caesar, králičí játra, ledvinky a hřbet s omáčkou z dijonské hořčice, pečená kachna s bílým zelím a chlupatým knedlíkem, domácí ravioli plněné ricottou a hříbky, taštičky plněné povidly s cukrem a vlašskými ořechy, kuře s celerovou omáčkou a knedlíčky, kokosové a ořechové bonbony, hovězí tartar s kapary a bylinkovým salátem...
Čtvero ročních období v kuchyni Jiřího Štifta
- Jaro ve znamení lehkých a barevných jídel
- Léto ve Středomoří. Nejlépe si vychutnáte horké letní dny s osvěžujícími recepty!
- Podzim - Příroda teď nabízí nejchutnější a nejšťavnatější dary!
- Zima - Teď máte báječnou možnost užít si svátečního jídla
Vydala Euromedia Group k.s., Ikar
Více TADY
Nový komentář
Komentáře