dJiří Štift - Hotel InterContinental, luxusní parník Queen Elizabeth II., hotel Alcron, vídeňská restaurace Le Siecle, Sea Grill v bruselském SAS Radisson hotelu, executive chef v Mandarin Oriental  – to je jen krátký výčet kuchyní, kde vařil.

S rybami a mořskými plody dokáže dělat kouzla. Nechává se inspirovat zlatou dobou české kuchyně 30. let minulého století a rozvíjí moderní trendy naší gastronomie. Rád promluví s hosty, poradí a osobně přijme objednávku.

 Hrášková polévka s mascarpone, mořský jazyk s ragú z jarní zeleniny, kuře pečené na zelenině s novými bramborami a rozmarýnem, tříbarevný salát  „insalata tricolore“, šafránová paella, fíkovo-borůvkové clafoutis, na grilu uzený skotský losos se salátem caesar, králičí játra, ledvinky a hřbet s omáčkou z dijonské hořčice, pečená kachna s bílým zelím a chlupatým knedlíkem, domácí ravioli plněné ricottou a hříbky, taštičky plněné povidly s cukrem a vlašskými ořechy, kuře s celerovou omáčkou a knedlíčky, kokosové a ořechové bonbony, hovězí tartar s kapary a bylinkovým salátem...

 Čtvero ročních období v kuchyni Jiřího Štifta

  •  Jaro ve znamení lehkých a barevných jídel
  •  Léto ve Středomoří. Nejlépe si vychutnáte horké letní dny s osvěžujícími recepty!
  •  Podzim - Příroda teď nabízí nejchutnější a nejšťavnatější dary!
  •  Zima - Teď máte báječnou možnost užít si svátečního jídla

 Vydala Euromedia Group k.s., Ikar

Více TADY

TÉMATA:
SEZONA