Jak se mlsá na Slovensku? To si můžete vyzkoušet s lákavým čokoládovým receptem čtenárky Lucie...
Posielam skvelý receptík pre čokoholikov.
Čokoládové nebo v puse
Ingrediencie:
- 200-250 g čokolády na varenie (ak chcete viac čokoládový koláčik tak dajte až 250)
- 4 vajcia
- 150 g kryštálového cukru
- 80 g hladkej múky
- 200 g masla
Postup:
Roztopíme maslo a čokoládu. Celé vajcia vyšľaháme s cukrom a postupne k nim prisypeme hladkú múku. Nakoniec k zmesi pridáme roztopenú čokoládovú zmes. Rúru predhrejeme na 200 stupňov. Formu vymastíme a posypeme múkou. Potom na ňu vylejeme celú zmes a pečieme približne 20-25 minút.
Lucia
Pozn. red.: Text neprošel jazykovou korekturou.
Téma dne: Čokoláda!
Čekám na...
- Vaše čokoládové recepty (nejen recepty na čokoládu, ale i zákusky, krémy, ovoce s čokoládou, různé zvrhlé kombinace třeba se sýry...).
- Vaše zážitky s čokoládou (humorné, mlsavé, erotické, trpké).
Na obojí se těším v redakčním e-mailu: redakce@zena-in.cz
Heslo: COKOLADA
Nový komentář
Komentáře
znam delam je to dobre
tiež som z toho neba bola volaká zmätená
Ferdas — #1 Poláci "Niebo v gembie"
Ferdas — #1
taky jsem byla z nadpisu vedle