Jak se mlsá na Slovensku? To si můžete vyzkoušet s lákavým čokoládovým receptem čtenárky Lucie...


Posielam skvelý receptík pre čokoholikov.

Čokoládové nebo v puse

Ingrediencie:

  • 200-250 g čokolády na varenie (ak chcete viac čokoládový koláčik tak dajte až 250)
  • 4 vajcia
  • 150 g kryštálového cukru
  • 80 g hladkej múky
  • 200 g masla

Postup:
Roztopíme maslo a čokoládu. Celé vajcia vyšľaháme s cukrom a postupne k nim prisypeme hladkú múku. Nakoniec k zmesi pridáme roztopenú čokoládovú zmes. Rúru predhrejeme na 200 stupňov. Formu vymastíme a posypeme múkou. Potom na ňu vylejeme celú zmes a pečieme približne 20-25 minút.

Lucia

Pozn. red.: Text neprošel jazykovou korekturou.

Téma dne: Čokoláda!

Čekám na...

  • Vaše čokoládové recepty (nejen recepty na čokoládu, ale i zákusky, krémy, ovoce s čokoládou, různé zvrhlé kombinace třeba se sýry...).
  • Vaše zážitky s čokoládou (humorné, mlsavé, erotické, trpké).

Na obojí se těším v redakčním e-mailu: redakce@zena-in.cz
Heslo: COKOLADA

TÉMATA:
MLSÁNÍ