Už nevíte, co vařit? Je to stále dokola a chtěla byste dnes nachystat něco nového, chutného a také rychlého? V tomto článku se dozvíte vše o skvělých pomazánkových krémech Rama Crème Bonjour a jejich mnohostranném využití. Někdy stačí naplnit brambory pikantní pomazánkou…

Pomazánkové krémy Rama Crème Bonjour

Pomazánkové krémy Rama Crème Bonjour jsou takřka malým zázrakem. Není to ani pomazánkové máslo, ani roztíratelný sýr, ani margarín. Jde o první výrobek této kategorie na trhu, kterému říkáme pomazánkový krém. Pokusíme se vám je přiblížit v následujících odpovědích na otázky, které by vás asi nejvíce zajímaly.

Z čeho jsou tyto pomazánkové krémy vyrobeny?
Hlavními složkami výrobku jsou odtučněný tvaroh, rostlinné tuky a oleje. Kromě těchto složek výrobek obsahuje také významné množství podmáslí.

Jaký obsah tuku mají tyto pomazánkové krémy, jsou zdravé a vhodné při „hubnutí“?
Rama Crème Bonjour má nízký obsah tuku (kolem 27 %) a lze jej proto doporučit i jako součást různých diet. Neopomenutelnou výhodou oproti pomazánkovému máslu a sýrům je velmi nízká hladina cholesterolu, která se pohybuje v rozmezí 20-40 mg/kg. U ochucených variant jsou příchutě tvořeny výhradně z přírodních složek. Kromě toho mají pomazánkové krémy Rama Crème Bonjour v porovnání s tavenými sýry nízkou hladinu soli.

Jaké příchutě se nabízejí?

Dnes si na pultech vašich obchodů můžete vybrat z následujících chutí:

Bílá
S bylinkami
Pikantní s paprikou
S křenem
S česnekem a cibulí
Jako novinka je Crème Bonjour se šunkou.

Dají se tyto pomazánky kromě přípravy studené kuchyně použít také při klasickém „teplém“ vaření? Samozřejmě.

Jejich použití je různorodé, kromě velmi pohodlného namazání na pečivo, u něhož není třeba žádných dalších úprav, se tyto krémy, díky jejich složení, dají využít i při vaření jako náplně do zeleniny, brambor anebo omelet.

Zkuste využít skvělou chuť těchto pomazánkových krémů při přípravě večeře. Bude jistě chutná, zdravá a hlavně zcela jiná!

A také hned hotová – posuďte samy!

PLNĚNÉ OMELETY
Rama Crème Bonjour pikantní s paprikou
1 větší okurka
2 střední rajčata
1 hlávkový salát
Omelety: 1/2 l mléka, 280 g hladké mouky, 3 vejce, špetka soli

Z mléka, mouky, vajec a špetky soli připravíme cca 3 mm silné omelety. Oloupanou okurku, rajčata a pár listů hlávkového salátu nakrájíme nadrobno a smícháme s Ramou Crème Bonjour pikantní s paprikou. Touto směsí naplníme omelety a nakrájíme je na kolečka. Zbývající salátové listy použijeme jako podklad pro nakrájená kolečka.

PLNĚNÉ BRAMBORY

8 v alobalu upečených brambor (větších)
Rama Crème Bonjour s bylinkami
měkký tvaroh polotučný
zelená cibulka nebo pažitka
listy zeleného salátu

Smícháme Ramu Crème Bonjour s bylinkami a měkký tvaroh. Přidáme jemně nasekanou zelenou cibulku a dle chuti osolíme. Rozkrojíme brambory a naplníme je připravenou směsí. Podáváme na listech zeleného salátu.

Pokud byste se chtěli o výrobcích Rama dozvědět více, stačí kliknout na následující odkaz. Výčet informací uzavírá skvělá a nápaditá kuchařka, kterou si zdarma můžete stáhnout do svého počítače.

Snadné vaření vám přeje Rama a Žena-in!

VÍCE O RAMĚ na www.rama-web.cz

TÉMATA:
SEZONA