Foto: Shutterstock
Není žádným překvapením, že menu první třídy je plné lahůdek a luxusních pochutin, které jsou známé z prvotřídních restaurací, jako je rostbíf, grilované skopové kotlety a kuře á la Maryland. Dokonce i samotné menu bylo dekorováno krásným ručním papírem. Na večeře byl pro pasažéry v nejvyšší třídě vždy k dispozici bohatý teplý i studený bufet. Nabízel se na něm losos, uzeniny, uzené sardinky a velké množství čerstvého ovoce.
Jídelní lístky druhé třídy jsou znatelně o něco nižšího levelu, ale stále jsou plné chutných dobrot, které potěší chuťové pohárky. Podávala se pečená treska v ostré omáčce z čerstvého chilli, jarní jehněčí v mátové omáčce a pečený krocan v brusinkové omáčce. Dezert byl servírován v podobě švestkového koláče a vinného želé pro děti. Z nápojů se nabízela voda, čaj, minerálka a káva se zmrzlinou.
Foto: Shutterstock
Menu třetí třídy naproti tomu bylo výrazně chudší. Snídala se obyčejná vločková kaše servírovaná s kouskem ovoce. K večeři byla k dispozici rýžová polévka, vařené brambory, kukuřičný klas a jako dezert sušenky a švestkový puding se sladkým přelivem.
Zdroj: Harpers Bazaar
Nový komentář