Suroviny
1 kg cibule
50 g másla
smetana
sůl a pepř
Postup
Cibuli nakrájíme na menší kousky a spaříme trochou vroucí vody. Vše dusíme na másle doměkka a potom rozmixujeme na kaši, do které přidáme podle chuti smetanu. Dochutíme solí a pepřem a krátce povaříme.
Podáváme jako přílohu k pečenému masu.
Dobrou chuť přeje Eliška.
Nový komentář
Komentáře
do toho se pouštět nebudu
Cibuli používám v kuchyni hodně a tohle bude dobré k pečenému masu.
Mě by to asi chutnalo ,ale manžel by to nepozřel
Manžel by to asi nejedl.
jednoduché a jistě chutné
cibule i česnek jsou v naší rodině velmi oblíbené
Manžel cibuli miluje,ale ty následky!!!Větrám,i když je mi zima
.
dělávám pstruha přelitého cibulovou omáčkou..to je něco jako tohle pyré a to je dobrůtka
bonda — #8 podle těch celých koleček je to z mladé cibulky, proto ta zeleň....Náhodou na Sv. Shreka je to super menu
Řekla bych, že to na obrázku je z pórku, rychlou domácí pórkovou nebo cibulovou polévku zbožnuju, ale rozvařenou kaši asi neee
Čekala bych trochu vybledlejší barvu... K masu by to nemuselo být špatné... ale já mám nejraději ovocné pyré, třeba jablečné
ale k pečenýmu masu by to mohlo být dobrý, to zas jo...
Muze to byt i dobre,ale vzhledove opravdu nic moc.
asi bych to pozměnila úplně a dala bych si vývar :-D
Ale když tu kaši zalijeme vývarem, mohla by to být epesní cibulačka
nevypadá to vábně
tak to bych teda nejedla