Cizrnový salát s baby špenátem a LUNTER Tofu na pánev
Ingredience:
- LUNTER Tofu na pánev Chilli a limeta
- 340 g cizrny v nálevu
- baby špenát
- 1 mrkev
- vlašské ořechy
- 2 chilli papričky
- 3 polévkové lžíce sezamového oleje
- sůl a pepř
Postup:
- Cizrnu a špenát vložíme do mísy
- Chilli papričky nakrájíme najemno
- Mrkev nastrouháme na tenké nudličky a přidáme do mísy
- Zalijeme sezamovým olejem a dobře promícháme
- Dochutíme solí a pepřem
- Tofu nakrájíme na kostičky, krátce orestujeme na pánvi a následně ho promícháme s připraveným salátem
- Na závěr posypeme drcenými vlašskými ořechy
LUNTER Tofu obsahuje až 47 % z doporučené denní dávky proteinů a vápníku, aminokyseliny a další tělu prospěšné látky. Naopak v něm nenajdete žádné konzervační látky, cholesterol ani geneticky modifikované organismy. Je skvělým zdrojem vlákniny, pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu a má příznivý glykemický index. V neposlední řadě si díky němu připravíte chutné a nutričně vyvážené jídlo snadno a rychle během několika minut. |
Další recepty najdete na YouTube kanálu LUNTER
Nový komentář
Komentáře
Vyzkouším