Cizrnový salát s baby špenátem a LUNTER Tofu na pánev

Ingredience:

  • LUNTER Tofu na pánev Chilli a limeta
  • 340 g cizrny v nálevu
  • baby špenát
  • 1 mrkev
  • vlašské ořechy
  • 2 chilli papričky
  • 3 polévkové lžíce sezamového oleje
  • sůl a pepř

Postup:

  1. Cizrnu a špenát vložíme do mísy
  2. Chilli papričky nakrájíme najemno
  3. Mrkev nastrouháme na tenké nudličky a přidáme do mísy
  4. Zalijeme sezamovým olejem a dobře promícháme
  5. Dochutíme solí a pepřem
  6. Tofu nakrájíme na kostičky, krátce orestujeme na pánvi a následně ho promícháme s připraveným salátem
  7. Na závěr posypeme drcenými vlašskými ořechy

LUNTER Tofu obsahuje až 47 % z doporučené denní dávky proteinů a vápníku, aminokyseliny a další tělu prospěšné látky. Naopak v něm nenajdete žádné konzervační látky, cholesterol ani geneticky modifikované organismy. Je skvělým zdrojem vlákniny, pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu a má příznivý glykemický index. V neposlední řadě si díky němu připravíte chutné a nutričně vyvážené jídlo snadno a rychle během několika minut.

Další recepty najdete na YouTube kanálu LUNTER 

Reklama