Chutná večeře zn. snadno a rychle!
Chcete večeřet či obědvat do třiceti minut? A chcete si pochutnat? Inspirujte se u sypkých směsí firmy Labeta!
Nevíte co k večeři? Tápete v paměti, co jste již dlouho nevařily a na co by měla vaše rodina chuť? Také máte občas pocit, že vaříte několik jídel stále dokola? Nedělejte nic složitého a nelamte si hlavu, udělejte třeba pizzu nebo halušky.
Naším tipem jsou dvě balení od firmy Labeta – halušky a pizza, které připravíte velmi snadno a rychle.
Pokud máte chuť na halušky, můžete je připravit buď klasicky se sýrem brynzou a s nadrobno nakrájeným a osmaženým špekem či slaninou nebo s bílým kysaným zelím. Obojí je velmi dobré, halušky dokonce označují naši slovenští sousedé za jídlo své národní kuchyně.
Těsto nevyžaduje žádnou dlouhou přípravu, stačí jen směs z balíčku smíchat s vodou (kolik vody musíte do směsi dát nejdete přesně napsané na obalu), nechat chvíli odstát, a pak jen přes speciální haluškové sítko propasírovat do vroucí vody. Pokud nemáte sítko, snadno halušky vytvoříte vykrajováním malou lžičkou. Po několika minutách jsou halušky uvařené a hotové. Pak je jen smícháme buď v misce nebo přímo na talíři s připravenou osmaženou slaninou a spolu se sýrem nebo zelím je vše hotové.
Jestli jste již dlouho doma nepřipravili pizzu, i ta vám nedá moc práce. Těsto od Labety také připravíte z již koupené směsi, pěkně jej natáhnete na vymazaný plech a obložíte rajčaty, sýrem, šunkou, žampiony, prostě vším, na co máte chuť.
V případě, že vaši domácí strávníci mají chuť na řízek nebo na omáčku a vy nemáte doma hotový knedlík nebo se vám nechtějí škrábat brambory, vyzkoušejte instatní bramborovou kaši s mlékem nebo bramborové knedlíky od Labety. Opět vám rychlá a snadná příprava zaručí nejen ušetření vašeho času, ale i chutnou přílohu k jídlu.
Zaujaly vás naše tipy od Labety? Na stránkách této firmy www.labeta.cz najdete i další
Nový komentář
Komentáře
Dorlay: taky jsem měla tento názor ... ale s práškovou směsí na bramboráky od Labety jsem nadmíru spokojená. A
je jednou řekl, že by raději z strouhaných brambor ...OK, nastrouhej si je a já je napeču.
Já když dělám bramboráky z pytlíku, tak do nich stejně přidám ještě brambory.
Já bych spíš nedělala bramboráky z pytlíku, ale halušky, pizzu, palačinky...
a taky perník
Struhadlo je dobrý nápad, já si říkala, že se s tím nebudu hrát lžičkou.
Halušky bych si dala. Asi to zvolím jako nápad pro dnešní večer.
Kdyz nemate specialni haluskove sito, da se to se stejnym uspechem delat pres struhadlo s vetsima okama :)) Jen se tam toho nesmi dat moc, jinak to preteka pres okraje :))