Orestujte najemno nakrájenou šalotku, přidejte k ní 200 g nakrájeného zeleného chřestu a ještě trochu orestujte. Zalijte trochou vody, povařte 3 minuty a ochuťte solí a pepřem a čerstvým koriandrem. Umixujte na pyré.
Orestujte 300 g zeleného chřestu a podávejte s pyré a Asiagem DOP nakrájeným na kostičky.
Neznáte sýr Asiago DOP? Je to jeden z nejoblíbenějších italských sýrů, používají ho stejně často jako my eidam, ale má výraznější, přesto velmi univerzální chuť. Pochází s náhorní plošiny Asiago a vyrábí ze z kravského mléka, které pochází jen odtud. U nás jej seženete ve vybraných supermarketech, Makru a také ve specializovaných lahůdkářstvích.
Více tipů najdete na:
Nový komentář
Komentáře
chřest jsem ještě nikdy nejedla
Chřest mám velmi ráda.