Nejprve pečlivě zvažte, zda domácí pekárnu skutečně využijete. Poptejte se na zkušenosti známých, kteří pekárnu doma mají, nebo nahlédněte do internetových diskusí na toto téma. Pokud jste si jisti, že budete péct častěji než párkrát v roce, ujasněte si, pro kolik strávníků. Na trhu jsou pekárny, které upečou chléb v rozmezí od půl kila až téměř do dvou kil. Důležitým kritériem při rozhodovaní jsou programy – nenechte se
Pomoc při výběru pekárny nabízejí nejrůznější testy zveřejňované na internetu nebo ve specializovaných tiskovinách. K nejdůvěryhodnějším patří časopis dTest, který každý měsíc přináší výsledky nezávislých testů vybraných produktů. Domácí pekárny
Tato pekárna je vybavena dotykovým ovládáním prostřednictvím přehledného LCD displeje, dvěma nádobami s nepřilnavým povrchem, hnětačem a praktickou funkcí uchování teploty pod dobu 60 minut. Uživatelům nabízí 12 programů pečení včetně možnosti nastavení úrovně propečení chleba (málo, středně, více). A pozor, jeden z přednastavených programů dokáže vyrobit delikátní marmeládu. Co může být lepšího než krajíc čerstvého domácího chleba namazaného domácí marmeládou?
Pečení v domácí pekárně zvládne i naprostý amatér. Nejjednodušší je hotovou chlebovou směs ze sáčku nasypat do nádoby na pečení, zalít vodou, vybrat program a zmáčknout tlačítko. K dostání jsou i bezlepkové směsi pro celiaky. Výzvou je příprava chleba podle vlastní receptury. Čištění pekárny je jednoduché, stačí umýt houbičkou teplovou vodou s trochou čisticího prostředku. A ještě dobrá rada na závěr. Mějte pekárnu v kuchyni vždy po ruce. Když ji zavřete do skříně, mezi množství jiných domácích spotřebičů, nebude se vám chtít stále ji vyndávat a časem ji přestanete používat.
Více informací najdete na stránkách www.gorenje.cz
Nový komentář
Komentáře
Projděte si dostatek informací, ať koupíte dobře. Domácí pekárny nejsou všechny stejné.
poohlížím se po pekárně ....
Uvažujeme o koupi. Může někdo poradit?
Na domaci pekarnu nedam dopustit.Kupovany chleb uz ani nevim kdy jsme meli. Kaja
Kvůli celiakii syna jsme koupili jednu z prvních Panasoniků a pořád slouží, jenom jsme museli obnovit nádobu a stála stejně jak nová levná pekárna.
pekárnu mám už skoro pět let a je to velká pomocnicie aspoň v naší domácnosti,nejen na chleba,ale na zadělání těst, v létě na marmeládu, peču v ní sekanou apod.
pečeme si chleba doma už 6 let a stále nám chutnají různě namíchané směsi


A to mi v květnu 2008, kdy jsem se pochlubila na netu, že mám pekárnu, nejedna "kamarádka" povídala, že za měsíc, nejpozději do půl roku se mi bude na pekárnu už jen prášit...neměly pravdu, máme již druhou pekárnu a pečeme obden
Uvažuji o pekárně, neboť mi zjistili celiakii.