Suroviny
balíček špaget
sůl
1 hlavička kvalitního voňavého česneku
3 lžíce kvalitního olivového oleje - extra virgin
zelená petrželová nať
Postup
V osolené vodě uvaříme špagety al dente. Scedíme a vyklopíme na velkou pánev. Přidáme prolisovaný česnek a osmahneme. Stáhneme z plotny a vmícháme olivový olej a petrželku nasekanou nadrobno.
Jednoduché, ale výborné. Důležité je použít kvalitní suroviny. Nelepivé těstoviny (nejlépe italské výroby), za studena lisovaný olivový olej a český česnek. :-)
Kdo chce, může přidat ještě jednu nasekanou feferonku.
Dobrou chuť přeje elly.
Nový komentář
Komentáře
ja bych dala jeste syr a hodne
tak to by si dal ten můj
flétna — #6 taky dělám s nivou, ale nerozpouším ji na pánvi, jen nastrouhám a promíchám s horkými špagetami
Katastrofa je, že spíš seženete 10 druhů kvalitního olivového oleje než český česnek.
dělám je jsou super
určitě vyzkouším..špagety na "x" způsobů milujeme..
Ty bych si dala!!!!!!!!!!!!!!!

jsou chutné,dobré a rychle uvařené
My do těchto špaget přidáváme spolu s česnekem pokrájenou čili papričku. Česnek i papričku orestupeme na olivovém oleji. Pokud nemáme čili papričku, přidáme paprikovou vegetu.
těstoviny a rýži jíme ve velkém
Tenhle recept jsem trochu vylepšila, na zpěněné cibulce rozpustím trochu plísňového sýru(čím víc, tím líp) a přimíchám ostatní ingredience.Je to ňamka
taky je dělám,jsou moc dobré
Nestačilo by máslíko?
peknaholka — #2 To může být dobré,ale už bych to brala jako jiný recept.
Já ještě přidávám pytlík mražené zeleniny (mexiko, espana,italia..) a sýr nahoru, nebo pesto ze sklenice...nemá to chybu a je to rychlá večeře!
Na nějaké jednoduché špagety bez kečupu mám už delší dobu chuť.Takže zítra už vím,co vařit!