Čtenářka Bugy nám poslala pár zajímavých fotografií a zajímavé zážitky z Japonska. Spojovacím momentem bylo, že se musela dorážet tatrankou…

Dobrý den,
já jsem měla velké štěstí, že jsem se dostala do Japonska.
Pro nás, Evropany,  je japonská strava opravdu exotická. Už ze zvědavosti jsem ochotná ledacos ochutnat, ale ne velké porce. Takže ochutnat několik druhů syrových ryb, to jsem ráda vyzkoušela, ovšem od stolu jsem odcházela nenasycená. Od hladu mě zachránila česká tatranka.
Navštívila jsem i restauraci, kde si Japonci připravují jídlo sami.

14

15

Na stolcích je elektrický vařič a hrnec s vodou. Do něj se vkládají ingredience. My jsme tam dostali asi to nejlepší z jídelníčku - prorostlé hovězí maso, které se po uvaření ve vodě  neesteticky  zkroutilo.

16

Také jsem ten večer odcházela spíše hladová, ale zážitek to rozhodně byl.

Bugy
text nebyl redakčně upraven


Děkuji Bugy za váš příspěvek. Moc se mi líbí. Můj kamarád byl v Japonsku pár měsíců během světové výstavy. A vyprávěl, jak se na něj chodili dívat Japonci, protože dokázal vypít i 10 třetinkových piv a nic mu nebylo… Majitel té restaurace mu dával jídlo zadarmo, protože kvůli němu měl vždy plnou restauraci a vyhrával sázky…

Dnes jsme měli téma: Já a exotická jídla!

Čekal jsem a těšil se na mailu. Ale příspěvků je v e-mailu více než dost, takže pokud máte nutkání poslat svůj příspěvek, zamyslete se, zda tady již to, co chcete našim čtenářkám dnes říct, nebo ukázat, již nezaznělo…

redakce@zena-in.cz

A jednu z vás za dnešní příspěvek odměním. Již mám jasno, ale dovíte se to po 16. hodině…

Reklama