Vždy podá 100% výkon, tj. maximum vitamínů, je vždy po ruce, žádné omývání, strouhání, krájení a vždy jen tolik zeleniny, kolik potřebujete. Již žádné vyhazování zkažené zeleniny.
Víte, že...
...mražená zelenina je to nejlepší, co můžete na trhu dostat, pokud jde o chuť a bohatství vitamínů? To bylo prokázáno dvěma nezávislými studiemi, které ukázaly, že mražená zelenina má lepší nutriční hodnoty než běžně dostupná čerstvá zelenina v obchodech a navíc si uchovává skvělou chuť.
Jaké jsou výhody mražené zeleniny?
- Mražená zelenina se nekazí. Počká v mrazáku ve 100% kondici.
- Mražená zelenina si uchovává nutriční hodnoty a chuť ze dne, kdy byla sklizena.
- Mražená zelenina se sklízí na vrcholu své zralosti. Obsahuje nejvyšší možné nutriční hodnoty a skvělou chuť
- Pro zpracování se vybírá ze sklizně jen ta nejkvalitnější zelenina.
- Rozmanitá zásoba po celý rok. Nemusíte spoléhat na sezónnost zeleniny.
- Znáte původ. Pokud kupujete váženou = anonymní zeleninu, nevíte, kde a za jakých podmínek byla vypěstována a skladována. U mražené zeleniny Vám výrobce garantuje kvalitu.
- Časová úspora – nemusíte každý den chodit na nákupy, trávit čas plánováním, mytím, loupáním, krájením. Místo toho si můžete užít čas jinak a to už za to stojí. :)
Tip Bonduelle: Rybí filet se středozemní směsí
Ingredience:
- 1x Bonduelle Středozemní směs
- 2x rybí filet
Postup:
V troubě nebo na pánvi si oblíbeným způsobem připravíme rybí filety. Mezitím do rozehřáté pánve dáme nerozmrazenou Středozemní směs, na mírném ohni ji zahříváme pod pokličkou 6 minut, pak 4 minuty bez pokličky a můžeme podávat.
Bon Appétit!
Další výtečné recepty najdete na www.bonduelle.cz/recepty
Nový komentář
Komentáře
Kupuji, když mi dojdou zásoby ze zahrady a jinak na zpestření jídelníčku...
Moc dobré.
Máme ze zahrádky,pokud dojde kupujeme Bonduelle
Připravuji si sama zeleninu do polévky a omáček podle toho co je na zahrádce,vše pak dám zmrazit a je vystaráno na celou zimu.
Mraženou zeleninu mám ráda.