Zdroj: Shutterstock
Naše tipy:
Dobrý kečup nesmí chybět na žádné grilovačce
Kečup HELLO si letos nově můžete koupit v inovativním a praktickém balení kapsičky 200 g - obsahuje 165 g rajčat na 100 g kečupu a je sterilován, tedy neobsahuje žádné konzervační látky! Můžete si vybrat ze dvou variant – ostrý a jemný kečup.
Porce je ideální na výlety, praktické balení můžete využít při grilování, nebo když si u táboráku budete opékat buřty nebo klobásky. Určitě se neztratí v kuchyni na chatě, můžete si ho přibalit na dovolenou. Malé 200 g balení s praktickým uzávěrem se ale určitě hodí i těm, pro koho je velké balení 500 ml zbytečně velké. Oceňujeme, že kečupy HELLO jsou vyrobeny z kvalitních surovin a neobsahuje žádné konzervační látky. Myslíme, že se stanou jedním z hitů letošní grilovací sezóny. Kečupy HELLO jsou k dostání v obchodech Billa. Více o kečupech HELLO najdete na této stránce. Přečtěte si naše testování.
Míchaný drink, který osvěží
Fernet Stock jde s dobou, a tak našel originální kombinace, které osvěží letní grilovačky, pikniky i všední posezení s přáteli. Vychutnejte si kombinaci, která Vám nejvíc kápne do noty. Snadno jí dokážete připravit i vy sami doma. Fernet Stock Bavorák - 40 ml Fernet Stock Original nebo Fernet Stock Citrus, 150 ml tonicu plátek citrónu a led
Grilovací tácky a kvalitní alobal
Ulehčete si práci a ušetřete si čištění roštu, na kterém se rády zachytávají zbytky masa a zeleniny a použijte při grilování FINO grilovací tácky. Jednoduše stačí naskládat maso či zeleninu a šoupnout je na rozpálený rošt. Vysoké drážky zajistí, že se maso bude krásně grilovat a díky otvorům v tácku získá jídlo úžasnou typickou chuť a vůni. Tácky navíc chrání jídlo před připálením i před nechtěným kontaktem s ohněm a uhlím, proto jsou vhodné také pro ty, kteří preferují zdravý životní styl. A že nemáte kulatý gril? Nevadí, k dispozicí jsou i obdélníkové varianty ve 2 velikostech.
Náš tip je FINO grilovací alobal - je pevnější a širší, jinými slovy vydrží ledacos a určitě se vám nestane, že vám bude nějaký ten centimert chybět, abyste do něj bezpečně zabalily oblíbenou zeleninu, ryby, či sýr.
Burger s masem i bez
Burgery nechybí v žádné restauraci nebo na grilu, také je milujete? Z vlastního masozávodu Kauflandu v Modleticích u Prahy vyjíždí k zákazníkům různě upravené maso, plátky na gril i čerstvé mleté 100% maso - hovězí i vepřové, ze kterého se během pár minut na grilu stane šťavnatý burger. Vyrábějí tam i čerstvé „syrové“ klobásy, které jsou ideální na grilování, v několika příchutích, například s hořčičným semínkem. Pro vegetariány a vegany nabízí Kaufland Veganské burgerové plátky K-Take it veggie.
Recepty:
- Grilovaný hermelín na křupavém salátu
- Svíčkové medailonky se slaninou. Grilujte s námi
- Kuřecí prsa ve slanině
- Grilovaná krkovička s česnekem a povidly
- Grilovaná vepřová panenka se švestkami
- Grilovaná krkovička a smetanové brambory
Nový komentář
Komentáře
Já se musím přiznat, že jsem si naprosto zamilovala gril s lávovým kamenem. Konkrétně jsem vybrala pro naše rodinné grilování gril od https://www.grilmen.cz/grilmen-4v1-top-4030n Je naprosto perfektní musím říct a jsem za něj velmi ráda.
Počasí sice už grilování tolik nepřeje, ale já naštěstí můžu grilovat i za horšího počasí, protože máme na zahradě altánek. Nejčastější griluji podle receptů z https://www.pixolive.cz/tipy-a-rady/recepty-grilovani/ , protože podle těchto receptů jídlo chutná nejlépe. Mám to ověřené, protože i přátelé jídlo z mého grilu zbožňují.
Myslím si, že základem perfektní grilovačky je pořádný kvalitní gril. Jen škoda, že se dá grilovat jen pár měsíců v roce. Nemáte někdo nápad, jak si udělat výborné grilované maso i na podzim či v zimě?