Ani taková profesionálka, jakou je moderátorka Oprah Winfreyová, se neudržela a během přímého přenosu své show propukla v záchvat smíchu.
Zaražená Barbra, která do té chvíle sebevědomě odpovídala na často velice choulostivé otázky Oprah Winfreyové, pak jen stěží přesvědčovala zúčastněné, že se chce stát výbornou kuchařkou.
"Víte, já jsem nikdy netušila, jak dlouho se vejce natvrdo vaří. Ale podívala jsem se na takový malý šikovný přístroj na vaření vajec, který mi někdo kdysi věnoval, a na něm se nastavovalo dvacet nebo pětadvacet minut. Proto jsem si myslela, že vejce natvrdo se vaří dvacet pět minut," vysvětlila herečka a zpěvačka.
Uštěpačná Oprah si jen povzdechla: "Netušila jsem, že vajíčka přežijí dvacet pět minut varu."
Jednašedesátiletá Barbra se svého snu nevzdává a hodlá se v kuchařském umění dále vzdělávat.
"Přijala jsem několik nabídek a začala navštěvovat profesionální kurzy vaření. Jednou jsem dokonce přečetla celou kuchařku. Nevynechala jsem ani jednu stránku. Zkrátila jsem si tím čas v letadle. Jsem fascinována chemií vaření. Je to umění, které nedokážu správně zkoordinovat," tvrdí Streisandová.
Divákům pak Barbra prozradila svůj soukromý speciální recept na úsporné čokoládové suflé.
Přiznala, že je to vlastně jediný recept, který ve svém kuchařském repertoáru má.
Nový komentář
Komentáře
Simba: No vidíš, ještě k tomu. to já vlastně taky
kopretina1: vejce natvrdo jsem uměla snad už v 11 letech, myslím že v tom věku neměla ani B.S. páru, jestli bude slavná a bohatá.
kopretina1: I jako slavná a bohatá bych si v určitých situacích připadala blbá a nebylo by mi to příjemné.
alpina: ja nevim proc by meritkem me osoby potazmo schopnosti mela byt kvalita a rychlost uvarene polefky :)) to jsou predpotopni nazory. Muzsti vari dobre.. mnohdy lip nez my..a nam jde lip treba zase uklid :) tak proc se pretahovat o varecku?
no, každý máme něco...
tak to se idvím, člověk by řekl, že tak úspěšná a inteligentní žena zvládne takové základní věci jako je vaření...
To by mě teda nenapadlo
Ale proč ne?Třeba má ráda žloutek modro-šedý
Ja uz taky vyvarila vodu na vejce az do umrti katsrolu... A BS s emi v Pan prilivu libila, i kdyz je to sladak, kyc a ja nevim co.
man-mimo, nepopraskaji
, ale vesinou uz se nedaji pouzivat. Jsou divny-kastroly
A kde je ten recept na cokoladové suflé?!
To se vam uz prekladat nechtelo?
A taky žije! A jak...!
No, vejce uvařit neumí, ale jako herečka ujde... Možná skrývá i jiné kvality, které my obyčejní smrtelníci nedokážeme ocenit...
Jarunka: nepopraskaji kastroly?
Jarunka:
jojo, to mám taky vyzkoušený, fakt to funguje. a to jsem věděla už tenkrát, když jsem je vařila půl hoďky... třeba to Barbra taky ví a proto má vejce na háku
A jinak vam poradm, takovou malickost. Kdyz date do vody sul, tak va nepopraskaji
Jarunka:
pro mě bohudík jo
Gumídek: pro tebe neexistuje jiná možnost než buď hrát ve filmech nebo stát u plotny?
man-mimo, ponorim vejce a jdu na PC. Po zapachu, ktery se ke mne line, usoudim, ze je vejce hotove. Kastrol pochopitelne taky
Jarunka: asi jí dáváš moc málo
Zase umí něco jinýho.
katchabinka: tak tím se moc nechlub, v tvým věku je to napováženou!!!
Ale zase proč by jsi toho měla umět víc, když stravovat se můžeš u nás,že?