Suroviny
400 g pórku
pepř a sůl
olej
1 cibule
3 stroužky česneku
1/8 l zakysané smetany
oregano
majoránka
čubrica
petrželka
Postup
Pórek nakrájíme na kolečka, cibuli a česnek na tenké proužky.
Maso naklepeme, osolíme, opepříme, osmažíme a uložíme v teple.
Osmahneme pórek a cibuli dozlatova, přidáme sůl, česnek, petrželku, koření a zakysanou smetanu.
Vložíme řízky, podlijeme vodou a dusíme do měkka.
Nový komentář
Komentáře
mnam
hm to bude dobre
já myslím, že v tom není nic špatného, tak to bude dobrota
pavel61 — #2
Pavle, čubrica je koření - mletý prášek, který se přidává hlavně do mletých mas. Jeho domovinou je Balkán.
Čubricu dělá Vitana a Avocádo.
Pavle, čubrica je koření - mletý prášek, který se přidává hlavně do mletých mas. Jeho domovinou je Balkán.
Čubricu dělá Vitana a Avocádo.
Prosím o sdělení co je to čubrica.Moc děkuji.
no nevím ale proč ne