Tématem dne jsou dnes pokrmy a jejich zdobení. Anketní otázka se tedy víc než nabízí. Je-li pro vás estetická úprava jídla důležitá, stejně tak považujete-li ji za zbytečnou, hlasujte!
V naší dnešní anketě můžete jednoznačně vyřknout ortel nad estetickou úpravou pokrmů...
Téma dne 27. dubna 2011: Jíte i očima?
Posílejte mi své recepty s jednou fotkou, která prozradí, že jíte i očima. Načančejte jídlo tak, aby se na něj skutečně sbíhaly sliny!
- Vaše příspěvky čekám na redakčním e-mailu: redakce@zena-in.cz
- Do předmětu mailu uveďte heslo: JIME OCIMA
Pokud nejste kuchařinky, můžete na téma „jíte i očima?“ zaslat krátkou úvahu.
Za svůj příspěvek můžete získat dárek, totiž knihu receptů GOURMET a Sobotní školu pečení HERA (viz obrázek níže).
Chcete-li mít šanci na uveřejnění, příspěvky posílejte 27. dubna 2011 do 15.00 hodin.
Připomínám, že podmínkou uveřejnění receptu je jedna fotografie!
Nový komentář
Komentáře
saruz — #5 já taky
Jídlo zdobíme vždycky, lépe to vypadá a i lépe chutná
Zdobím, protože pak je to na talíři barevnější , dětem více chutná. A protože jídlo zdobím zeleninkou, je obohacené o vitamíny.
Když to jde, tak zdobím, ono potom hned lépe chutná.
kebulkaevulka — #2 jogurt zdobim nakrajenymi jahodami, celymi malinami nebo brusinkami
Doma vždycky a hodně a ráda....když nejím sama. Když jím sama, doma a v práci, tak vůbec.
Nezdobím,jogurt se dá těžko zdobit
Na zdobení je odborník můj muž. Vždycky tvrdí, že se jí i očima, a že já bych vše zhlta i z kastrolu Ještě, že ho mám