ale4.jpg

Za každým produktem či surovinou se nachází spousta práce, energie i přírodních zdrojů. „Proto jsme se rozhodli vytvořit vlastní recepturu pro pečivo s využitím neprodaných banánů, které mají ideální cukernatost pro pečení. V rámci vývoje jsme zkoušeli různé kombinace surovin, poměrů a chutí. Jako nejlepší nám vyšlo spojení speciální špaldové mouky, banánů a klikvy – brusinek,“ popisuje Václav Bozděch, manažer vlastní produkce pečiva.

Chlebíček má atypický tvar, v půlce je naříznutý, aby vzbuzoval dojem banánového listu. Banány mu dodávají vlákninu a klikva – brusinky i pevnou a jemně nakyslou příchuť. „Špaldová mouka byla vybrána proto, neboť má spoustu výživových benefitů, jako je vláknina, minerály či vitamíny a je mezi našimi zákazníky velmi oblíbená,“ vysvětluje její výběr Václav Bozděch.

Více informací najdete na stránkách
obrazek.jpg