Co budete potřebovat:

  • 2 balení Légumio penne z červené čočky a mrkve, 500 g
  • 1 balení Légumio zeleninová směs s lilkem 460 g 
  • 1 balení Légumio zeleninové směsi se žlutou cuketou 460 g
  • Sůl, pepř
  • 200 g parmazánu

Luštěninové penne vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 6 min., následně je scedíme a propláchneme studenou vodou.
Na pánev vysypeme uvařené penne a přidáme zeleninovou omáčku Bonduelle a vše ohříváme 2 minuty.
Osolíme, opepříme dle chuti a přidáme listy čerstvé bazalky a ohříváme ještě 2-4minuty.
Před podáváním posypeme parmazánem.

Náš tip – ochutnejte těstoviny a omáčky Légumio od Bonduelle

Luštěninové těstoviny

Vybrat si můžete hned ze tří možných variant: Fusilli z cizrny a kukuřice, Penne z červené čočky a mrkve nebo Rigatoni z hrachu a cukety. Jejich příprava vám nezabere více než pár minut a jsou přirozeně bez lepku. Légumio od Bonduelle je snadná cesta pro váš lepší a zdravější jídelníček.

Omáčky

Nové omáčky Légumio od Bonduelle nabízí velké a šťavnaté kousky zeleniny ve třech různých variantách. Zachutnat vám může klasická červená omáčka s lilkem, tymiánem a rajčaty nebo netradiční žlutá omáčka ze žluté cukety, mrkve a smetany s trochou estragonu nebo rajčatová omáčka s cuketou, paprikou a olivami.

Naše články:

Redakce testuje bezlepkové luštěninové těstoviny a omáčky Bonduelle Légumio
Kulinářská akce s testováním a recepty s novinkami Légumio od Bonduelle

Více na BONDUELLE.CZ

Reklama