Co budete potřebovat:
- 2 balení Légumio penne z červené čočky a mrkve, 500 g
- 1 balení Légumio zeleninová směs s lilkem 460 g
- 1 balení Légumio zeleninové směsi se žlutou cuketou 460 g
- Sůl, pepř
- 200 g parmazánu
Luštěninové penne vložíme do vroucí osolené vody a necháme vařit 6 min., následně je scedíme a propláchneme studenou vodou.
Na pánev vysypeme uvařené penne a přidáme zeleninovou omáčku Bonduelle a vše ohříváme 2 minuty.
Osolíme, opepříme dle chuti a přidáme listy čerstvé bazalky a ohříváme ještě 2-4minuty.
Před podáváním posypeme parmazánem.
Náš tip – ochutnejte těstoviny a omáčky Légumio od Bonduelle
Luštěninové těstoviny
Vybrat si můžete hned ze tří možných variant: Fusilli z cizrny a kukuřice, Penne z červené čočky a mrkve nebo Rigatoni z hrachu a cukety. Jejich příprava vám nezabere více než pár minut a jsou přirozeně bez lepku. Légumio od Bonduelle je snadná cesta pro váš lepší a zdravější jídelníček.
Omáčky
Nové omáčky Légumio od Bonduelle nabízí velké a šťavnaté kousky zeleniny ve třech různých variantách. Zachutnat vám může klasická červená omáčka s lilkem, tymiánem a rajčaty nebo netradiční žlutá omáčka ze žluté cukety, mrkve a smetany s trochou estragonu nebo rajčatová omáčka s cuketou, paprikou a olivami.
Naše články:
Redakce testuje bezlepkové luštěninové těstoviny a omáčky Bonduelle Légumio
Kulinářská akce s testováním a recepty s novinkami Légumio od Bonduelle
Více na BONDUELLE.CZ
Nový komentář