Co budete potřebovat?

  • 1 balení Bonduelle Légumio fusilli (250 g)
  • 2 balení Bonduelle Mini červené fazole (2x 106 ml)
  • 500 g cherry rajčat, rozkrájených na půlky
  • velká hrst nasekané bazalky
  • 2 lžíce slunečnicových semínek

Balzamiková zálivka

  • 10 lžic olivového oleje
  • 4 lžíce octa balzamico
  • 2 lžičky dijonské hořčice
  • 2 lžičky agávového sirupu
  • špetka soli, čerstvý pepř



Légumio fusilli uvařte podle návodu na obalu.
Mezitím si připravte zálivku - všechny ingredience dejte do uzavíratelné skleničky a pořádně protřeste.
Ve velké míse smíchejte vychladlé těstoviny s rajčaty a bazalkou. Posypte slunečnicovými semínky a na konec zalijte zálivkou. Vše lehce, ale důkladně promíchejte a naservírujte na talíře.

Náš tip – ochutnejte těstoviny a omáčky Légumio od Bonduelle

Luštěninové těstoviny

Vybrat si můžete hned ze tří možných variant: Fusilli z cizrny a kukuřice, Penne z červené čočky a mrkve nebo Rigatoni z hrachu a cukety. Jejich příprava vám nezabere více než pár minut a jsou přirozeně bez lepku. Légumio od Bonduelle je snadná cesta pro váš lepší a zdravější jídelníček.

Omáčky

Nové omáčky Légumio od Bonduelle nabízí velké a šťavnaté kousky zeleniny ve třech různých variantách. Zachutnat vám může klasická červená omáčka s lilkem, tymiánem a rajčaty nebo netradiční žlutá omáčka ze žluté cukety, mrkve a smetany s trochou estragonu nebo rajčatová omáčka s cuketou, paprikou a olivami.

Naše články: 

Redakce testuje bezlepkové luštěninové těstoviny a omáčky Bonduelle Légumio
Kulinářská akce s testováním a recepty s novinkami Légumio od Bonduelle
Vyzkoušeno: Penne se zeleninovou omáčkou a lilkem, se zeleninovou omáčkou se žlutou cuketou

Více na BONDUELLE.CZ

Reklama