Co budete potřebovat?
- 1 balení Bonduelle Légumio fusilli (250 g)
- 2 balení Bonduelle Mini červené fazole (2x 106 ml)
- 500 g cherry rajčat, rozkrájených na půlky
- velká hrst nasekané bazalky
- 2 lžíce slunečnicových semínek
Balzamiková zálivka
- 10 lžic olivového oleje
- 4 lžíce octa balzamico
- 2 lžičky dijonské hořčice
- 2 lžičky agávového sirupu
- špetka soli, čerstvý pepř
Légumio fusilli uvařte podle návodu na obalu.
Mezitím si připravte zálivku - všechny ingredience dejte do uzavíratelné skleničky a pořádně protřeste.
Ve velké míse smíchejte vychladlé těstoviny s rajčaty a bazalkou. Posypte slunečnicovými semínky a na konec zalijte zálivkou. Vše lehce, ale důkladně promíchejte a naservírujte na talíře.
Náš tip – ochutnejte těstoviny a omáčky Légumio od Bonduelle
Luštěninové těstoviny
Vybrat si můžete hned ze tří možných variant: Fusilli z cizrny a kukuřice, Penne z červené čočky a mrkve nebo Rigatoni z hrachu a cukety. Jejich příprava vám nezabere více než pár minut a jsou přirozeně bez lepku. Légumio od Bonduelle je snadná cesta pro váš lepší a zdravější jídelníček.
Omáčky
Nové omáčky Légumio od Bonduelle nabízí velké a šťavnaté kousky zeleniny ve třech různých variantách. Zachutnat vám může klasická červená omáčka s lilkem, tymiánem a rajčaty nebo netradiční žlutá omáčka ze žluté cukety, mrkve a smetany s trochou estragonu nebo rajčatová omáčka s cuketou, paprikou a olivami.
Naše články:
Redakce testuje bezlepkové luštěninové těstoviny a omáčky Bonduelle Légumio
Kulinářská akce s testováním a recepty s novinkami Légumio od Bonduelle
Vyzkoušeno: Penne se zeleninovou omáčkou a lilkem, se zeleninovou omáčkou se žlutou cuketou
Více na BONDUELLE.CZ
Nový komentář