Co budete potřebovat?

  • 400 g Légumio fusilli
  • 2 lžíce kvalitního olivového oleje
  • 200 g cherry rajčat
  • 100 g polníčku
  • 50 g černých oliv
  • 100 g sterilované kukuřice
  • 300 g mini mozzarelly
  • 250 g bílého jogurtu
  • sůl
  • čerstvě mletý pepř
  • čerstvá bazalka
  • 1 stroužek česneku

Těstoviny uvařte podle návodu doměkka. Sceďte a nechejte vychladnout.
Cherry rajčata překrojte napůl, olivy nakrájejte na kolečka.
Do velké mísy dejte studené těstoviny, přidejte olivový olej, rajčata, polníček, olivy, kukuřici. Promíchejte, přidejte jogurt. Ochuťte solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Opět promíchejte. Přidejte ještě nasekanou bazalku a kuličky mozzarelly.
Ihned podávejte.

Náš tip – ochutnejte těstoviny a omáčky Légumio od Bonduelle

Luštěninové těstoviny

Vybrat si můžete hned ze tří možných variant: Fusilli z cizrny a kukuřice, Penne z červené čočky a mrkve nebo Rigatoni z hrachu a cukety. Jejich příprava vám nezabere více než pár minut a jsou přirozeně bez lepku. Légumio od Bonduelle je snadná cesta pro váš lepší a zdravější jídelníček.

Omáčky

Nové omáčky Légumio od Bonduelle nabízí velké a šťavnaté kousky zeleniny ve třech různých variantách. Zachutnat vám může klasická červená omáčka s lilkem, tymiánem a rajčaty nebo netradiční žlutá omáčka ze žluté cukety, mrkve a smetany s trochou estragonu nebo rajčatová omáčka s cuketou, paprikou a olivami.

Naše články:

Redakce testuje bezlepkové luštěninové těstoviny a omáčky Bonduelle Légumio
Kulinářská akce s testováním a recepty s novinkami Légumio od Bonduelle
Vyzkoušeno: Penne se zeleninovou omáčkou a lilkem, se zeleninovou omáčkou se žlutou cuketou
Vyzkoušeno: Studený salát s fusilli a fazolemi
Vyzkoušeno: Zapečené luštěninové těstoviny Légumio od Bonduelle s rajčaty a cuketou

Více na BONDUELLE.CZ

Reklama