Co budete potřebovat?
- 400 g Légumio fusilli
- 2 lžíce kvalitního olivového oleje
- 200 g cherry rajčat
- 100 g polníčku
- 50 g černých oliv
- 100 g sterilované kukuřice
- 300 g mini mozzarelly
- 250 g bílého jogurtu
- sůl
- čerstvě mletý pepř
- čerstvá bazalka
- 1 stroužek česneku
Těstoviny uvařte podle návodu doměkka. Sceďte a nechejte vychladnout.
Cherry rajčata překrojte napůl, olivy nakrájejte na kolečka.
Do velké mísy dejte studené těstoviny, přidejte olivový olej, rajčata, polníček, olivy, kukuřici. Promíchejte, přidejte jogurt. Ochuťte solí, pepřem a prolisovaným česnekem. Opět promíchejte. Přidejte ještě nasekanou bazalku a kuličky mozzarelly.
Ihned podávejte.
Náš tip – ochutnejte těstoviny a omáčky Légumio od Bonduelle
Luštěninové těstoviny
Vybrat si můžete hned ze tří možných variant: Fusilli z cizrny a kukuřice, Penne z červené čočky a mrkve nebo Rigatoni z hrachu a cukety. Jejich příprava vám nezabere více než pár minut a jsou přirozeně bez lepku. Légumio od Bonduelle je snadná cesta pro váš lepší a zdravější jídelníček.
Omáčky
Nové omáčky Légumio od Bonduelle nabízí velké a šťavnaté kousky zeleniny ve třech různých variantách. Zachutnat vám může klasická červená omáčka s lilkem, tymiánem a rajčaty nebo netradiční žlutá omáčka ze žluté cukety, mrkve a smetany s trochou estragonu nebo rajčatová omáčka s cuketou, paprikou a olivami.
Naše články:
Redakce testuje bezlepkové luštěninové těstoviny a omáčky Bonduelle Légumio
Kulinářská akce s testováním a recepty s novinkami Légumio od Bonduelle
Vyzkoušeno: Penne se zeleninovou omáčkou a lilkem, se zeleninovou omáčkou se žlutou cuketou
Vyzkoušeno: Studený salát s fusilli a fazolemi
Vyzkoušeno: Zapečené luštěninové těstoviny Légumio od Bonduelle s rajčaty a cuketou
Více na BONDUELLE.CZ
Nový komentář
Komentáře
Jsem hodně na saláty. Tento vyzkouším. Dnes jsem měla ledový salát s bulvovým celerem a tofu - byl dokonalý