Naplánovali jsme si v redakci krásnou akci spojenou s pečením a vařením svátečních receptů. Spolu s naší kolegyní a foodblogerkou Elly budeme testovat a zkoušet zajímavé recepty, které jsou vhodné právě pro vánoční svátky.

Chystáme se na zpracování chutných ryb, které nechybí skoro na žádném štědrovečerním stole. Jak je máte nejraději? Smažené klasicky v trojobale nebo experimentujete a pečete rybu s bylinkovou krustou? Milujete rybí kousky v těstíčku? Na tyto recepty se chceme na naší akci zaměřit.

Jaké ryby budeme testovat? Partnerem naší akce je značka Nowako, která nám dodá své kvalitní výrobky. Ochutnáme filety z mořských štik z Kanady a Argentiny a filety – „svíčkovou“ z tresky z Aljašky. Recepty, jak si poradit s filety, jak je ochutit a zpracovat vás jistě budou inspirovat! K rybám si připravíme lehkou variantu bramborového salátu, který vám bude určitě chutnat a zapečené gratinované smetanové brambory.
Samozřejmě pro sváteční tabuli nebudou chybět ani sladké dezerty! Pro ty určitě využijeme mléčné výrobky Mlékárny Valašské Meziříčí, od našeho dalšího oblíbeného partnera kulinářských akcí!

Akce se bude konat v úterý 26. listopadu od 16:30 hod V kulinářském studiu Šelma v kuchyni (Bělohorská 1400, Praha 6).

Pokud si s námi chcete užít příjemný podvečer v úterý 26. 11. 2019 od 16:30, vyplňte naší jednoduchou anketu níže a těšte se, že vybereme zrovna vás! Pro všechny účastníky akce máme připravené krásné dárky, které se určitě budou hodit pro sváteční vaření a pečení. Těšíme se na vás!